Џонтра не е дека сум лош шофер, тоа беше пред 4 години кога ја купив колата и не ја гасев со се вика, многу ми беше гајле дали ке свети или не, сепак ги знаев последиците од таа ламбичка. Но што можев против тоа, да сумјам на пресно сменетото масло со нов филтер? НЕ. Кога прв пат ми светна сијаличката не и обратив внимание додадов туража и се изгаси, но постепено ја приметував дека кога ја возам на поголеми обртаи и кога ќе ја извадам од брзина во вожња, сијаличката светеше некој 5-6 секунди и се гасеше, заправ посумјав на филтерот дека е лошо наместен и ми губи масло, пробав со рака да го достегнам ОК си беше и немаше траги од масло околу него. прашував по механичари никој ништо конкретно демек сензорот е... И се така до после 4 месеци кога ми снема снага одеднаш, лагер на радилица испадна, инаку колата и во таа сосотојба палеше со мало тресење на моторот како да има ваздух примено, и со вожња ја однесов кај пријател каде го растуривме моторот... Заклучот е дека ова ''масло'' беше вода полнета од Вардар!!!