Автор Тема: Toyota Supra  (Прочитано 26267 пати)

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8692
  • Пичлеме
Одг: Toyota Supra
« Одговори #30 на: 27 Декември 2013, 20:11:53 pm »
mnogu golem proces e od avsralija za MK i dosta skapo kosta najeftino e 3500 dolari :(
Ај да речиме дека најефтино е 3500 долари австралиски, а можи да кошта и 5000долари австралиски...
Ти планираш да си идиш во Мк и притоа тука да купиш нешто бесно.
Според тоа дека не ти се даваат горенаведените пари, тоа бесно што ќе го земиш овде ќе биди Голф 4 дизел.
Сигурен сум дека не ме разбра што сакам да кажам, ама во секој случај добра кола, со здравје да си ја возиш дури ја возиш :)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
« Одговори #31 на: 27 Декември 2013, 20:14:58 pm »
Лелелелелелее........ :(

Бубрег и бел дроб би дал за една супра.......
fala Andrej :D haha

Хаха не сум јас Андреј, си ме утнал. ;D

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #32 на: 27 Декември 2013, 21:01:11 pm »
Одлична кола,супер фотки си направил,бандашите ме бендисаа многу,си чепкате гледам и карбон фолии,прави ентузијасти :),ако го донесеш овде кај нас во РР,прво што ќе се разочараш ќе биде ‘‘квалитетно перење со четки‘‘ ,а тие четки што ги има таму со овие се небо и земја по квалитет,овие овде се за варосување :)

Отсутен Bushido

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 234
« Одговори #33 на: 27 Декември 2013, 21:09:59 pm »
mnogu golem proces e od avsralija za MK i dosta skapo kosta najeftino e 3500 dolari :(
Ај да речиме дека најефтино е 3500 долари австралиски, а можи да кошта и 5000долари австралиски...
Според тоа дека не ти се даваат горенаведените пари, тоа бесно што ќе го земиш овде ќе биди Голф 4 дизел.

Сигурен сум дека не ме разбра што сакам да кажам, ама во секој случај добра кола, со здравје да си ја возиш дури ја возиш :)
Сигурно нема да земе било каков дизел, го знам човекот и е голем JDM љубител. ;)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #34 на: 28 Декември 2013, 01:32:42 am »
добредојде. Колата е вистински ѕвер.
Алал да ви е.
Фотките се прекрасни.

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #35 на: 28 Декември 2013, 02:14:46 am »
dobre dojde prilepcanec, airlija Zupra :D nice and clean :)

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #36 на: 28 Декември 2013, 07:22:46 am »

P-плејтер си? :) Штета што не можеш уште некое време да возиш турбаш*

* За оние што не знаат ако си тазе возач (кај нас она 75KW) овде не смееш да возеш кола со турбо освен ако е дизел и не смееш да возиш V8. Е сеа има многу количиња што се нисколитражни како Пунтото на пример 1.4Т, за нив оваа забрана не важи.

Иначе Сиднеј?

Јас Аделаида :)

Малце офтопик ама дечково е исто од Австралија - Македонче со R33 :)

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 57
« Одговори #37 на: 28 Декември 2013, 11:01:59 am »
Одлична кола,супер фотки си направил,бандашите ме бендисаа многу,си чепкате гледам и карбон фолии,прави ентузијасти :),ако го донесеш овде кај нас во РР,прво што ќе се разочараш ќе биде ‘‘квалитетно перење со четки‘‘ ,а тие четки што ги има таму со овие се небо и земја по квалитет,овие овде се за варосување :)
hahah znam znam deka golema razlikata e pomejgu kavlitetot :D hahahahaha me iznasmej ko rece za varosuvajne HAHAHAHAHHAHAHA ala neka ti e :D

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #38 на: 28 Декември 2013, 11:02:19 am »
добредојде. Колата е вистински ѕвер.
Алал да ви е.
Фотките се прекрасни.
blagodaram :)

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #39 на: 28 Декември 2013, 11:04:17 am »

Сигурно нема да земе било каков дизел, го знам човекот и е голем JDM љубител. ;)
hah Dizel? ne stanuva zbor :D mota JDM barem najmalce 2 litri motor da bidi :) a sigurno ce baram vozilo nadvor od MK kade sto sportskite vozila se zacuvani i vistina vredat :) se nadevam deka ce najdam nesto so mi e na srce na primer Eclipse GSX 99 godina :)

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #40 на: 28 Декември 2013, 11:05:21 am »
dobre dojde prilepcanec, airlija Zupra :D nice and clean :)
blagodaram :)

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #41 на: 28 Декември 2013, 11:08:41 am »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

P-плејтер си? :) Штета што не можеш уште некое време да возиш турбаш*

* За оние што не знаат ако си тазе возач (кај нас она 75KW) овде не смееш да возеш кола со турбо освен ако е дизел и не смееш да возиш V8. Е сеа има многу количиња што се нисколитражни како Пунтото на пример 1.4Т, за нив оваа забрана не важи.

Иначе Сиднеј?

Јас Аделаида :)

Малце офтопик ама дечково е исто од Австралија - Македонче со R33 :)

za zal da P plater sum :( ama sepak zadovolen sum so jacinata i brzinata :)
epa togas pozdrav do Adeliaide :)
jako nisanceno :D go odprevrti kilometrzon :D petka!! :D

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #42 на: 28 Декември 2013, 11:10:27 am »
Лелелелелелее........ :(

Бубрег и бел дроб би дал за една супра.......
fala Andrej :D haha

Хаха не сум јас Андреј, си ме утнал. ;D
greska moja :D duri nauciv kako se vrajka dva pati zgresiv :D haha

Отсутен 2JZ GTE

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 28 Декември 2013, 11:17:07 am »
sekogas cepak vo kolata da si ja napram da si ja doteram po moj vkus :) ona crnata supra sto ja vidovte e na moe drugarce sakas crna mat pa mu ja ofarbav jas :) prezadovolen e :)
sekogas cepkame zaedno vadi i smenuvame raboti :) toa nie vo krvta :D
cesto posetuvame sobiri so koli i ucime novi raboti i stilovi :) se druzime so mn intuzijasti i ljubiteli i si razmenuvame mislejna itn.. :)
ce klam pojce sliki denojve :) idnava nedela ima Supra Cruze sega za sega sme sobrani edno 25 supri mislam ke ckrapnam so pojce sliki pa ce gi objavam :)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
« Одговори #44 на: 28 Декември 2013, 11:53:28 am »
Не знам што му фали на тоа П плејтер па да се жалиш :D. Да беше тука, појака кола од 100 коња немаше да смееш да возиш. :)