Автор Тема: Nova bugarska prevara. VNIMATELNO!!!  (Прочитано 42770 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8152
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: Nova bugarska prevara. VNIMATELNO!!!
« Одговори #135 на: 30 Септември 2012, 15:53:20 pm »
Тоти, среќа шти си имал прочитано ова и она, ваму и таму, па си поминал да не речам - добро  ;)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14337
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #136 на: 30 Септември 2012, 15:55:46 pm »
Поминал одлично,но бил претпазлив.Малку да не обрнел внимание на нешто,ке го јадел немиен.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #137 на: 30 Септември 2012, 16:07:36 pm »
Тоти, за шо количе се работи ?

Отсутен toti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
« Одговори #138 на: 30 Септември 2012, 16:39:23 pm »
Тоти, за шо количе се работи ?
vw passat 1.9 2002г.

Отсутен toti

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 96
« Одговори #139 на: 30 Септември 2012, 16:49:50 pm »
Тоти, среќа шти си имал прочитано ова и она, ваму и таму, па си поминал да не речам - добро  ;)
па ако ги исклучиме неколкуте стресни ситуации, може да се каже дека поминав добро...

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4239
« Одговори #140 на: 30 Септември 2012, 17:47:37 pm »
паметно си изиграл кога више пробале да те преварат

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7067
« Одговори #141 на: 01 Октомври 2012, 12:15:17 pm »
Тоа е моментот, потпиши дека си ги земал парите, па после јади го и за фалсификат.

Тоа е невидена мафија, се е поврзано од началници до продавачи.

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
« Одговори #142 на: 10 Декември 2012, 14:23:23 pm »
И јас ги знам повекето можни превари во бугарија, но еве 2 од вкупно 3 коли ми се земени од бугарија и до сега не сум имал никаков проблем околу истите...
Peugeot 406 2.2 HDI 2001, 2500 еур во бугарија купено (после тоа освен основни сервиси, немало ни 100еур за поправки и глупости..)
BMW 330D 2004, 5500+ еур во бугарија купено (после тоа имаше еден скап сервис но еве после тој сервис се е супер и без никакви проблеми..)
исто така и чичко ми беше со мене кога го купувавме пежото, си купи BMW 318 1996ta, освен за годината што го прелажаа другото беше све солидно, но и цената беше џабе ко за БМВ :D
го плати нецели 1000еур тамо, као 1999 требаше да биде, на хомологација искочи дека едвај е 1996та :D

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #143 на: 10 Декември 2012, 15:23:49 pm »
Братучед ми пред 2недели беше бугарија по бмв 320.. 6 бмвиња проверииѓл на компјутер, на сите им била враќана километражата, а 3 од нив биле префарбувани, крпени и мавани... Среќа што човекот со сервисот што му е добар пријател...

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
« Одговори #144 на: 10 Декември 2012, 23:38:18 pm »
е сега да ви ја кажам мојата историја во 2003 купив фиат браво од другар не увезено.од кого купив излегоја проблемите,ми го скрши анласерот кога го однесов на мајстор испадна дека на замаецот фалет запци,ме коштасе поправката 300 евра после месец дена испука китот на хаубата,колата беше удрена после 2 месеци почна да работи на 3 клипа цела македонија ја свртив никој не можеше да открие што и е ја направив ремонт 500 е карики брегаста лагери на радилица и пак работеше на 3 клипа успеав да ја продадам тој што ја купи откри дека деклата е пукната,после тоа купив пежо 206 неувезено од битола беше на име од жена кога ја купував мажот е ми викаше дека само женаму ја возела дека била неграбната итн. од кога ја купив после неколку месеци испадна дека колата имала страшна сообракајка од позади била удрена и сплескана до пола и калемена срека успеав да ја продадам колку што ја купив ,после тоа купив алфа 147 ја донесов од бугарија од благоев град ја возев 3,5 години освен голем сервис што и направив ко ја зедов и смена на секои 7000км улје немав никаков дефект,ја продадов алфата пред 8 месеци пошто сакав да сменам кола,одма купив бмв кое го имам сега го купив од бугарија враца бев сам и си го донесов освен сервис улје и филтри до сега немам нисто чепнато колата е проверена на дијагностика на лимар се е во ред ја имам во гаража може да ја видите е сега одлучете кој е се преваранти инаку немам бугарски пасош ни пак ги сакам бугарите
;)

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #145 на: 10 Декември 2012, 23:41:41 pm »
претстави го во гаража.

Отсутен otrakan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 281
« Одговори #146 на: 10 Декември 2012, 23:45:21 pm »
претстави го во гаража.
го има бмв е46 316 2000г мислам Cuore Sportivo ја знае алфата од коли.мк
;)

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #147 на: 11 Декември 2012, 09:26:58 am »
 ;)

Отсутен ngocevski

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 484
« Одговори #148 на: 11 Декември 2012, 10:33:55 am »
е сега да ви ја кажам мојата историја во 2003 купив фиат браво од другар не увезено.од кого купив излегоја проблемите,ми го скрши анласерот кога го однесов на мајстор испадна дека на замаецот фалет запци,ме коштасе поправката 300 евра после месец дена испука китот на хаубата,колата беше удрена после 2 месеци почна да работи на 3 клипа цела македонија ја свртив никој не можеше да открие што и е ја направив ремонт 500 е карики брегаста лагери на радилица и пак работеше на 3 клипа успеав да ја продадам тој што ја купи откри дека деклата е пукната,после тоа купив пежо 206 неувезено од битола беше на име од жена кога ја купував мажот е ми викаше дека само женаму ја возела дека била неграбната итн. од кога ја купив после неколку месеци испадна дека колата имала страшна сообракајка од позади била удрена и сплескана до пола и калемена срека успеав да ја продадам колку што ја купив ,после тоа купив алфа 147 ја донесов од бугарија од благоев град ја возев 3,5 години освен голем сервис што и направив ко ја зедов и смена на секои 7000км улје немав никаков дефект,ја продадов алфата пред 8 месеци пошто сакав да сменам кола,одма купив бмв кое го имам сега го купив од бугарија враца бев сам и си го донесов освен сервис улје и филтри до сега немам нисто чепнато колата е проверена на дијагностика на лимар се е во ред ја имам во гаража може да ја видите е сега одлучете кој е се преваранти инаку немам бугарски пасош ни пак ги сакам бугарите

Виц на денот.... Ахахахахахх

Да си жив и здрав, ме пресмеа, колите во Македонија не чинеле во Бугарија добри биле

Уште еднаш:

АХАХАХАХАХАХАХА

Отсутен MecheTo

• Легенда
« Одговори #149 на: 11 Декември 2012, 10:39:35 am »
Изгледа дека не ја свати поентата друже.Дечкото фино лепо си кажа дека и тука можиш да на**еш,поточно секаде можиш.