Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јака им душа на оние што се препотуваат на туѓи коли ставајќи вакво чудо. Ми требаше пола сат за една рачка од врата да ја направам некако, мој совет најостар скалпер (мојот не го биваше) и добар фен (вклучувајќи и горење на прсти) . Се стемни така да сликит не се нешто посебно(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Vladeee на 13 Јули 2011, 21:43:16 pmПа нормално дека ќе се стемни , си ги местел од 9 сабајле до 11 вечер . Лудак си, нема што
Па нормално дека ќе се стемни , си ги местел од 9 сабајле до 11 вечер .
Цитат: DareBmw на 19 Август 2011, 23:42:42 pmЦитат: Vladeee на 13 Јули 2011, 21:43:16 pmПа нормално дека ќе се стемни , си ги местел од 9 сабајле до 11 вечер . Лудак си, нема што Со тапија
А стварно, овој Владе може окашал цел ден... гледаш колку револтирано кажува... Јака им душа на оние што се препотуваат на туѓи коли ставајќи вакво чудо. Ми требаше пола сат за една рачка од врата да ја направам некако, мој совет најостар скалпер (мојот не го биваше) и добар фен (вклучувајќи и горење на прсти) Зеленко . Се стемни така да сликит не се нешто посебноСе напнал чоеков
Каде можам да најдам ваква фолија? Иначе супер изработено, браво!
Цитат: RikiRulz на 25 Август 2011, 02:12:50 amА стварно, овој Владе може окашал цел ден... гледаш колку револтирано кажува... Јака им душа на оние што се препотуваат на туѓи коли ставајќи вакво чудо. Ми требаше пола сат за една рачка од врата да ја направам некако, мој совет најостар скалпер (мојот не го биваше) и добар фен (вклучувајќи и горење на прсти) Зеленко . Се стемни така да сликит не се нешто посебноСе напнал чоеков Епа затоа викам , цел ден заглавил човекот .