Автор Тема: Scirocco 2.0 TSI  (Прочитано 19341 пати)

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22217
Одг: Scirocco 2.0 TSI
« Одговори #45 на: 15 Јули 2011, 09:15:13 am »
mislam deka kolata ima avtomatska klima samo sto klimata nema displejce pa temperaturata i podesuvanjata se na displejot na radioto ako ne se lazam..
Ima Manuelna klima .
Светска работа!

Svetska indeed...
http://www.aa1car.com/library/automatic_climate_control.htm
« Последно менување: 15 Јули 2011, 09:25:35 am Stratro »

Отсутен stig

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 933
« Одговори #46 на: 15 Јули 2011, 19:31:26 pm »
Одлична лимузина си купил со здравје да се вози, инаку не е баш обична клима се работи за climatic има само автоматска регулација на температурата инаку другото е мануелно нешто како полуавтоматска клима.

Отсутен vili

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 114
« Одговори #47 на: 16 Јули 2011, 00:12:16 am »
Светска работа!

Абе прозор систем најдобро :) Дени не зезај.

И доста више за климата, глупо е што во денешно време за тие пари нема и толку. Али не е најинтересна колава ради климата :)

Фала, токму тоа беше забелешката и тоа онака пролазно.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #48 на: 16 Јули 2011, 09:44:50 am »
Кур се тресе ако нема автоматска клима...јас на пример, сам кога сум во кола никогаш не ни пуштам клима...едноставно не можам ме боли глава после тоа...вентилацијата е пуштена и прозорот е малку отворен...!
Друг муабет е дали кола од таа класа и за таа цена треба или под дифолт мора да има Авт.Кл.
« Последно менување: 16 Јули 2011, 09:46:35 am Sportex »

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #49 на: 17 Јули 2011, 00:19:08 am »
Шо клима бе...

Ај да видиме, колку време се користи климата во кола, ама да бидеме искрени... повеке од 4 до 5 месеци не се користи... барем, јас така праам и така мислам дека треба... а за без потреба, можеш цела година да не ја изгасиш...

Отсутен Жгума

• Почетник
  • *
  • Пораки: 20
« Одговори #50 на: 20 Јули 2011, 21:38:15 pm »
Momci jas koga ja kupuvav dodadov samo potpirac za race i ozvucenje ne ide fabricki nikakvo.Ne mi treba nisto drugo inaku da poluavtomatska e klimata.Jas se ubiv od mojot DR 650 zatoa me nema edna nedela na traumtologija legav,lom sum koski na site strani.pozdrav

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #51 на: 20 Јули 2011, 21:44:11 pm »
Momci jas koga ja kupuvav dodadov samo potpirac za race i ozvucenje ne ide fabricki nikakvo.Ne mi treba nisto drugo inaku da poluavtomatska e klimata.Jas se ubiv od mojot DR 650 zatoa me nema edna nedela na traumtologija legav,lom sum koski na site strani.pozdrav
Аи шо збориш? Ајде бацки гушки, брзо да ти помине, па пак на собир да те гледаме!

Отсутен Жгума

• Почетник
  • *
  • Пораки: 20
« Одговори #52 на: 20 Јули 2011, 21:55:49 pm »
Аи шо збориш? Ајде бацки гушки, брзо да ти помине, па пак на собир да те гледаме!

Fala Deni,ajde samo da se dignam na noze i ke dojdam na sobir obavezno.poz

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
« Одговори #53 на: 20 Јули 2011, 22:25:18 pm »

Побрзо да оздравеш друже,и продавај тоа гомното ОДМА !

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #54 на: 22 Јули 2011, 00:17:48 am »
Аце истото јас му го писав на  VW форумот “Не качувајсе виша на такво гомно и одма продајго“
3 месеци до проодување ке лежи :'(
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7369
« Одговори #55 на: 22 Јули 2011, 02:48:43 am »
Аце истото јас му го писав на  VW форумот “Не качувајсе виша на такво гомно и одма продајго“
3 месеци до проодување ке лежи :'(

Ааааааааааман бе.... Побрзо оздравување,па да го пичиш сцироково :)

Отсутен 2fast4you

• Редовен
  • Пораки: 1797
  • Some drive to work ... I work to drive!!!
« Одговори #56 на: 22 Јули 2011, 22:01:35 pm »
Druze bas mi e zal za ova sto slusam :( Odmaraj sega pobrzo da ti zazdravat koskite i pamet za ponataka. I jas vozam motor ne vikam deka ne e keif ili potreba ama 4 trkala se 4 ;)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #57 на: 29 Август 2011, 12:29:56 pm »
Другарче оздраве?

Сеа земи продај тоа чудото глава ке скршиш...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7239
« Одговори #58 на: 29 Август 2011, 13:36:11 pm »
Ја МИСЛАМ дека го видов у Корзо у Куманово, на искачање бев од кафетеријата, беше во гипсови со штаки ...

Само претпоставив дека е он, немав време да се претставувам ... 

На враќање од Петровец, некој го возеше Скирокото KU-xxx-DA, жена беше, и тоа со 180км+ ..

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #59 на: 29 Август 2011, 15:51:58 pm »
Ја МИСЛАМ дека го видов у Корзо у Куманово, на искачање бев од кафетеријата, беше во гипсови со штаки ...

Само претпоставив дека е он, немав време да се претставувам ... 

На враќање од Петровец, некој го возеше Скирокото KU-xxx-DA, жена беше, и тоа со 180км+ ..

Мора да се вози, и акумулатор ке исцка и све...