Автор Тема: X Factor  (Прочитано 20081 пати)

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1925
Одг: X Factor
« Одговори #45 на: 25 Декември 2013, 17:07:02 pm »
Немам ништо против дечкото и браво за успехот кој си го постигнува, но воопшто не ми се допаѓа карактерно. Само се лигави и цмиздри де по телевизија, де по веснициве.

Значи е на правиот пат да стане нова ѕвезда

Ги фати на шемата "Бога" :)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #46 на: 25 Декември 2013, 18:28:50 pm »
Убаво си кажа Саше, од збор до збор.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #47 на: 25 Декември 2013, 18:51:40 pm »
Na vistinskite talentirani mladi muzicari ne im treba Simon Cowell da im kaze dali vredat ili ne.
Simon im treba na onie koi znaat nesto da ispeat i baraat shortcut do komercijalnata slava..ali ne i do otkrivanjeto na muzikata kako umetnost, kako alatka za samoizrazuvanje.

Ednive, pod kapata na X factor propustaat i ke propustat mnogu ...

Drugive..ke ja otkrijat muzikata vo vistinsko svetlo..kako duhovna besplatna hrana..nezavisno dali i kolku ke zarabotat nesto od nea ili ne.

Не се фалиш со новото лаптопче ?

;D

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #48 на: 25 Декември 2013, 19:29:45 pm »
Се сложувам со Саше и Игор, дечкото толку ми делува нафуран и се мисли сека е некоја ѕвезда што дури ме иритира, не можам да го поднесам.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #49 на: 26 Декември 2013, 02:16:49 am »

Мислам дека овој го исфрлиле - голема грешка...

ако стварно го ифрлиле овој тоа е голема грешка.. типов е невидено добар вокал а по се изгледа и добар шоумен...

како и да е, он веке вртел тезги, а со ова веке му се крева цената, славата и популарноста. и да го исфрлиле, доволно веке му го накршиле што стигнал до тука..

гледајте и слушајте од 2:10

и од 1:52. овде жириво дури си честитаа дека го нашле она што го бараат, цели 25 секунди одкако почна да пее...

www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #50 на: 26 Декември 2013, 17:49:16 pm »
Победничката на Х Фактор Британија

Отсутен NeVeNR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 983
« Одговори #51 на: 26 Декември 2013, 18:01:55 pm »

Како и секој година, така и оваа се покажа правилото во X factor дека за победа е најбитно да се има шокантна и трогателна животна приказна. Секако дека и гласовните можности се потребни за победа ама мислам дека не се доволни.
Зини да ти кажу.

Отсутен Dekio7

• Редовен
  • Пораки: 2601
« Одговори #52 на: 26 Декември 2013, 18:04:21 pm »
Народот гласа, ама има квалитети, уште на првата аудиција ко ја слушнав се гледаше квалитет.
Голема држава, многу таленти, неможи сите да победат, важно многу од овие ќе напрат одлични кариери.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3042
« Одговори #53 на: 27 Декември 2013, 00:37:12 am »

Како и секој година, така и оваа се покажа правилото во X factor дека за победа е најбитно да се има шокантна и трогателна животна приказна. Секако дека и гласовните можности се потребни за победа ама мислам дека не се доволни.
Многу е лесно кога се во животот ти оди лесно и понекогаш дури да упишеш музичка академија и слично. Многу е потешко кога животот ти дава безброј тешки удари ти да станеш, да останеш на нозе и да успееш да го покажеш својот талент. Ретко се тие таквите, затоа и се цени тоа во X-Factor.

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2837
  • Слобода или смрт
« Одговори #54 на: 27 Декември 2013, 01:05:40 am »
Мислам дека онаа малата босанка има највеќе талент за пеење.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #55 на: 27 Декември 2013, 01:38:33 am »
Даниел е фаворитот !! Алал да му е на дечкото. Пое као славуј на кумановско дрво.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7344
« Одговори #56 на: 27 Декември 2013, 09:20:28 am »
Мене дечкото ми изгледа доста скромен, зборам за Даниел, првиот настап му беше фантастичен, исто како и на девојчето што пееше песна од Адел.
Ми делува искрен, си кажа, сум бил во Австрија, сум работел градежништво.
Некој кој би сакал да е во центар на внимание ке каже, менаџер сум, бла бла.

Ме изненади ова што го пиша Саше, али, сигурен сум дека повеќе од мене го следи факторов.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #57 на: 27 Декември 2013, 09:24:20 am »
Otsekogas sme gi mrazele talentiranite, nadarenite i onie koi mozat da postignat nekakov golem uspeh.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #58 на: 27 Декември 2013, 09:44:07 am »
Мене дечкото ми изгледа доста скромен, зборам за Даниел, првиот настап му беше фантастичен, исто како и на девојчето што пееше песна од Адел.
Ми делува искрен, си кажа, сум бил во Австрија, сум работел градежништво.
Некој кој би сакал да е во центар на внимание ке каже, менаџер сум, бла бла.

Ме изненади ова што го пиша Саше, али, сигурен сум дека повеќе од мене го следи факторов.
Како и секој година, така и оваа се покажа правилото во X factor дека за победа е најбитно да се има шокантна и трогателна животна приказна.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #59 на: 27 Декември 2013, 10:34:22 am »
Otsekogas sme gi mrazele talentiranite, nadarenite i onie koi mozat da postignat nekakov golem uspeh.

Није тачно. Талентиран си е дечкото, ама од она што го видов (не пратам фактор) ми се виде како веќе да почна да се пува и му влезе славата, не се исклучок и другите кандидати. Чекајте другари, полека. ;D