Автор Тема: Kupuvam finska baraka  (Прочитано 3073 пати)

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
Kupuvam finska baraka
« на: 22 Ноември 2013, 17:03:24 pm »
Kupuvam finska baraka ( montazna ) bilo koja kvadratura ( moze i od pomalite i od pogolemite ) moze i veke demontirani , a ako ne e demontirana ke ja demontirame nie . Ako ima nekoj ili znae kade ima neka pise :) . Pozdrav

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5653
Одг: Kupuvam finska baraka
« Одговори #1 на: 22 Ноември 2013, 22:23:48 pm »
samo eden sovet demontirana baraka nese kupuva da ne si cukate posle glavata da vi falat delovi i da nemozete daja sostvaite..sami da si ja demontirate  e najubavo
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=947664
toa treba da pustis aber vo lisice i dracevo tamo seuste gi ima  otvori mislam gledav vo ona vesnikon oglasnik so izlaga vtornik ..Ima grava montazni objekti tamo gledav jas sakav lani da ziam cenite bea razlicni od 700 eura pa nagore ali 2 vidov bea epten ruinirani skapano sve nemashe esap za dase rasturi  a kamoli dase sostavi pak

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #2 на: 22 Ноември 2013, 22:44:00 pm »
tetin mi ima baraka od onie vo zdanec. ako si zainteresiran pisi.

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
« Одговори #3 на: 22 Ноември 2013, 23:52:24 pm »
samo eden sovet demontirana baraka nese kupuva da ne si cukate posle glavata da vi falat delovi i da nemozete daja sostvaite..sami da si ja demontirate  e najubavo
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=947664
toa treba da pustis aber vo lisice i dracevo tamo seuste gi ima  otvori mislam gledav vo ona vesnikon oglasnik so izlaga vtornik ..Ima grava montazni objekti tamo gledav jas sakav lani da ziam cenite bea razlicni od 700 eura pa nagore ali 2 vidov bea epten ruinirani skapano sve nemashe esap za dase rasturi  a kamoli dase sostavi pak
Ovoj sto ti e linkot e prodadena :) inace fala za sovetot :)