Автор Тема: 2008 VW Golf V 2.0 GTi- Turbo FSI - Edition 30 ...  (Прочитано 232474 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
Одг: 2008 VW Golf V 2.0 GTi- Turbo FSI - Edition 30 ...
« Одговори #390 на: 11 Октомври 2011, 12:20:37 pm »
Имаше еден ГТИ во скопје, црн со исти бандаши како твојот. На паркинг се потпрал на мојата кола и ми ја свиткал малце таблицата. Се вратив 20 сантими назад после 2-3 саата пак беше потпран. Изгледа некој го оставил во лер.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #391 на: 11 Октомври 2011, 12:23:08 pm »
Има едно ГТи црвено што се матља по Орце Николов, и еднаш пред салон сум го видел. Екстремно е прејако, и тоа ова е мислење на женско. :) А Голфов на Томи уште не сум го видел, ај некој ден...

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #392 на: 11 Октомври 2011, 12:25:30 pm »
Имаше еден ГТИ во скопје, црн со исти бандаши како твојот. На паркинг се потпрал на мојата кола и ми ја свиткал малце таблицата. Се вратив 20 сантими назад после 2-3 саата пак беше потпран. Изгледа некој го оставил во лер.

Национализација под итно :P:P:P:P ...

Има едно ГТи црвено што се матља по Орце Николов, и еднаш пред салон сум го видел. Екстремно е прејако, и тоа ова е мислење на женско. :) А Голфов на Томи уште не сум го видел, ај некој ден...
А бе Deni, ти женско си бил? Се заебавам ....

Има еден во Куманово, црвен, 555, Банза мислам дека го имаше спомнато, стварно убаво изгледа ...
Посебно што на црните бандажи има додане црвени линии ...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #393 на: 11 Октомври 2011, 12:33:30 pm »

На комшииве позади мене е , на Цале... газдата на сендвичари 7-ца

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #394 на: 15 Октомври 2011, 09:21:43 am »
драги карклубџии, ми треба совет при избор на осигурителна компанија, сакам гољфот каско да си го осигурам, пред се ради кражба, ке идам до Бугарија, Србија итн ...

Гледам има различни премии, различни времиња на евентуална исплата итн ...

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #395 на: 15 Октомври 2011, 17:55:17 pm »
За Бугарија каско не важи!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #396 на: 15 Октомври 2011, 19:02:55 pm »
драги карклубџии, ми треба совет при избор на осигурителна компанија, сакам гољфот каско да си го осигурам, пред се ради кражба, ке идам до Бугарија, Србија итн ...

Јас одам стално во Бугарија а и моите колеги патуваат често.
До сега сме немале никакви проблеми.
Решението е приватен паркинг.
Си ја оставаш и чао.
Софија ако одиш, оди кај НДК има доле огромен паркинг ние сите коли наши таму ги чуваме.
Јас и на Косово одам и Србија и Бугарија и седам таму со денови, а со сум одел и со службени коли и никогаш ништо не ми се случило .
Секаде има приватни паркинзи сега. Ке си платиш и нема гајле.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #397 на: 21 Октомври 2011, 12:41:13 pm »

Кјуби моментално се најдобри. И за Бугарија мислам дека важи каското, али прашај си.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
« Одговори #398 на: 21 Октомври 2011, 13:08:14 pm »

Кјуби моментално се најдобри. И за Бугарија мислам дека важи каското, али прашај си.

Кјуби биле најдобри а  >:( >:( >:(. А јас мислам дека има и други компании што даваат Каско за Бугарија.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #399 на: 21 Октомври 2011, 13:10:50 pm »
Хаххаа, и Винер се супер ;D

Шала на страна, Винер сериозно се коректни и уште 2-3 компании. Друго е не дај боже да треба да ти исплатат штета...

Отсутен Tommy

• Легенда
« Одговори #400 на: 21 Октомври 2011, 14:08:12 pm »
Јас се надевам дека нема да дојде до тоа да ми исплаќаат штета, кај ке си најдам друг таков голф :):) ...

За овие Винер, прв пат слушам ... Кјуби, ја разгледав страничката, делуваат сериозно ...

Ми се допаѓа тоа што имаат осигурување и за Бугарија ...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
« Одговори #401 на: 21 Октомври 2011, 14:14:29 pm »
Мораш да гледаш кој највеќе и со најмалце проблеми исплаќа штета, дека во друго горе доле исти се сите. Цената нека не ти биде примарен фактор, затоа што, не дај боже ако затреба ќе се нервираш за мала разлика во цена.

Кјуби е повеќе од 50 години мислам(бившо ДОС или Македонија осигурување), али никаков фактор за сериозност и професионалност не е тоа. Се зависи од вработените, односно раководството.

Винер порано беше Сигма, али ги купија австријци и сосема добри се моментално. Триглав(бивши Вардар) е многу паднат изминативе години, со нивните барања за процедура, тешко исплаќање и слично.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #402 на: 21 Октомври 2011, 18:16:25 pm »
Ја имам лошо искуство со Кјуби, со „Повреда на работно место“. Брзо, ама најмалку исплаќаат :( За Винер имам слушано се најдобро, а и за директорот што го води ...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8347
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #403 на: 21 Октомври 2011, 18:42:16 pm »
So kjubi imav slucaj za povreda korektno isplatija mada na sud mozev povekje da mu zemam.
Ne znam dali Viner e osiguruvac na FENI ama ako e toj nudel 300 denari obestetuvanje za skrsena noga.
So vardar nemam iskustvo.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #404 на: 21 Октомври 2011, 22:09:39 pm »
Томи среди ли гребаниците на хаубата ???
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)