Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: edonos на 23 Мај 2012, 14:31:02 pmИсти проблем имав и јас,тоа сигнализира кога треба да се допуни уљето,и под никој услов не се гаси само,однеси ја кај некој кој што се занимава со тие компјутерски срања и ќе ти го изгасат одма знакчето..Нема потреба од паника, гарантирам дека е ова што го пиша Едо.
Исти проблем имав и јас,тоа сигнализира кога треба да се допуни уљето,и под никој услов не се гаси само,однеси ја кај некој кој што се занимава со тие компјутерски срања и ќе ти го изгасат одма знакчето..
Цитат: Cuore Sportivo на 23 Мај 2012, 19:13:42 pmЦитат: edonos на 23 Мај 2012, 14:31:02 pmИсти проблем имав и јас,тоа сигнализира кога треба да се допуни уљето,и под никој услов не се гаси само,однеси ја кај некој кој што се занимава со тие компјутерски срања и ќе ти го изгасат одма знакчето..Нема потреба од паника, гарантирам дека е ова што го пиша Едо.Тоа е тоа..
Цитат: google на 23 Мај 2012, 18:44:44 pmabe lugje sto zborite be, ne e ova ni fico ni kadet ni stojadin ova e skoro nova kola...sto mislite taka se vadelo karter i se cistelo sito, ne zezajte...kakvo posaglam ulje sigurno ne e budala GTi da vozi so DELTA 5. tommy ne mi teknuva be kako bese eden servis vo kumanovo na K... mu beshe imeto, deckite imaat dijagnostiki za site koli, pobarajgji i neka dojdat da ti napraat dijagnostika samo, deckoto go originalniot VAS...Castrol Edge 5w-30 му ставив, 900 денари за литар беше ... Ke видиме деновиве, утре никој не работи ...
abe lugje sto zborite be, ne e ova ni fico ni kadet ni stojadin ova e skoro nova kola...sto mislite taka se vadelo karter i se cistelo sito, ne zezajte...kakvo posaglam ulje sigurno ne e budala GTi da vozi so DELTA 5. tommy ne mi teknuva be kako bese eden servis vo kumanovo na K... mu beshe imeto, deckite imaat dijagnostiki za site koli, pobarajgji i neka dojdat da ti napraat dijagnostika samo, deckoto go originalniot VAS...
Catrol se pravi vo tetovo, eden od nasite bivsi ministri go pravi vo nelegalna fabirka