Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Supersprint downpipe bez kat-aMilltek catbackForge usis (CAI)Forge oil catch canForge BOV (koji je prebacen sprijeda)Upsolute remapUkratko, usis, ispuh i remap.. Izmjerenih 282 ks.. Еве што има еден мој познаник од Загреб на ист голф како твојов
Цитат: Tommy на 09 Јули 2011, 19:26:56 pm300 е Рики ... ама има негде околу 280 топ спид ... Фала на сите, се надевам дека ке си ги купите колите кои ги сакате ... Иначе, има една работа што не можам да ја сфатам со колава... Толку многу глупости има од опрема, сега загледав на сликите дека нема наслонувач за рака? Рамоно е 300 немозам да најдам слики од шал табла на ваков лимитет едишан...
300 е Рики ... ама има негде околу 280 топ спид ... Фала на сите, се надевам дека ке си ги купите колите кои ги сакате ... Иначе, има една работа што не можам да ја сфатам со колава... Толку многу глупости има од опрема, сега загледав на сликите дека нема наслонувач за рака?
I odma se fativte za top speed dali bilo 240 ili 280 km/h.Uzivaj si vo zabrzuvanje i meguzabrzuvanje - nesto sto ke go iskusuvas 95% od vozenjeto.Manje bitno kolku ide maximalna...
Цитат: Stratro на 10 Јули 2011, 13:36:35 pmI odma se fativte za top speed dali bilo 240 ili 280 km/h.Uzivaj si vo zabrzuvanje i meguzabrzuvanje - nesto sto ke go iskusuvas 95% od vozenjeto.Manje bitno kolku ide maximalna...+1
Цитат: Sportex на 10 Јули 2011, 17:11:51 pmЦитат: Stratro на 10 Јули 2011, 13:36:35 pmI odma se fativte za top speed dali bilo 240 ili 280 km/h.Uzivaj si vo zabrzuvanje i meguzabrzuvanje - nesto sto ke go iskusuvas 95% od vozenjeto.Manje bitno kolku ide maximalna...+1Таќно!
Ке се повозиме здравје, јас од 1-ви Август до 17 сум низ Македонишен, па кој сака, кого го води патот накај Куманово, слободно нека ми контактира, ке се повозиме ... или пак ке се видиме на Веро некоја сабота ... А тигуан јок сега ...