Автор Тема: Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 16V  (Прочитано 34581 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark 16V
« Одговори #30 на: 18 Јули 2011, 21:46:38 pm »
Не се зезајте бе...  ич не сте озбилни... :D :D :D
Сам си го бара :D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #31 на: 18 Јули 2011, 21:50:53 pm »
Не се зезајте бе...  ич не сте озбилни... :D :D :D
Сам си го бара :D

Знам, затоа и ја се нашалив :)

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 208
« Одговори #32 на: 18 Јули 2011, 23:26:30 pm »

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #33 на: 18 Јули 2011, 23:37:07 pm »
novi sliki od mojata alfa so novi gumi,
slikite se od vcera od kako uspeav da ja otvaram alfata otkako gi zaboraviv klucevite vnatre vo kola,bev vo lepenec edni drugari moi sakaa da odat na ribolov pa da im napravam drustvo i jas si otidov so niv i vo 6 casot stignavne oni otidoa da fakaat ribi a jas si zaspav vo kola malce,i vo 7 casot se probudiv i koga izlegov od kola gi zaboraviv klucevite vnatre i vratite mi bea zakluceni od vnatre centralno,i od 7 sabajle do 3 popladne na sonce nikako da uspeame da ja otvarame kolata dojdoa i policajci i oni pokusaa pa baraat lopovi ni niv gi nema ne vo zatvor ne nadvor od zemja,pa idat oni,posle saat vreme pak policajci druga smena i oni pokusavaat i nikako da im uspee,se javuvam kaj eden bravar mi bara 150 evra,kaj drug i on 150 evra,pa kaj edel prom za stakla da gi prasam ako skrsam dali imaat rezervno i mi rekoa da skrsam kaj vozasot prozor,i za deneska ke mi namestat i taman se odluciv da skrsam staklo mi se javuva eden i me prasuvaa sto napraviv i mu vikam eve sakam da skrsam staklo,mi vika deckoto cekaj idam nakaj tebe dojde i za 10-15 minuti mi gi otvori vratite  nit da mi osteti nisto i na kraj sakav da go pocestam nesto nikako ne prifati si otide i jas bev zadovolen pa posle uzivav sonsejci i ja slikav kolata,

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #34 на: 18 Јули 2011, 23:46:05 pm »
Штета што е забрането капење па не си ја искапил после овакво патешествие.
Другарче, купи си јапанац не може да ти се заклучи ни со два пара заборавени клучеви во кола! ;D
« Последно менување: 18 Јули 2011, 23:59:52 pm Sportex »

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #35 на: 18 Јули 2011, 23:54:45 pm »
haha bas i jas sum ja slikal kolata pored tablata kade pisuva zabraneto kapenje haha

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
« Одговори #36 на: 19 Јули 2011, 00:16:12 am »
Прекрасно количе!

Само што заслужува бољи гуми... За да можеш на раат да го распееш тоа твин спаркчето и да си праиш меракот, коа веќе не смееш да се капеш :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #37 на: 19 Јули 2011, 11:04:42 am »
Ти фалат вакви гуми:
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7310
« Одговори #38 на: 19 Јули 2011, 11:06:40 am »
slikite se od vcera od kako uspeav da ja otvaram alfata otkako gi zaboraviv klucevite vnatre vo kola,bev vo lepenec edni drugari moi sakaa da odat na ribolov pa da im napravam drustvo i jas si otidov so niv i vo 6 casot stignavne oni otidoa da fakaat ribi a jas si zaspav vo kola malce,i vo 7 casot se probudiv i koga izlegov od kola gi zaboraviv klucevite vnatre i vratite mi bea zakluceni od vnatre centralno,i od 7 sabajle do 3 popladne na sonce nikako da uspeame da ja otvarame kolata dojdoa i policajci i oni pokusaa pa baraat lopovi ni niv gi nema ne vo zatvor ne nadvor od zemja,pa idat oni,posle saat vreme pak policajci druga smena i oni pokusavaat i nikako da im uspee,se javuvam kaj eden bravar mi bara 150 evra,kaj drug i on 150 evra,pa kaj edel prom za stakla da gi prasam ako skrsam dali imaat rezervno i mi rekoa da skrsam kaj vozasot prozor,i za deneska ke mi namestat i taman se odluciv da skrsam staklo mi se javuva eden i me prasuvaa sto napraviv i mu vikam eve sakam da skrsam staklo,mi vika deckoto cekaj idam nakaj tebe dojde i za 10-15 minuti mi gi otvori vratite  nit da mi osteti nisto i na kraj sakav da go pocestam nesto nikako ne prifati si otide i jas bev zadovolen pa posle uzivav sonsejci i ja slikav kolata,
немој да се срамиш и да штедиш на интерпукциски знаци, очи ми испаднаа ..

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55019
  • Махер
« Одговори #39 на: 19 Јули 2011, 11:35:25 am »
Ти фалат вакви гуми:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Абе он сега ги зимаше гумите, ми личат некако тенкички стварно. Ама и рачунај колку се помали од на маздата. 205/55/16 vs 195/50/15, 6cm разлика (и таа тоа го рече :D).

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20680
« Одговори #40 на: 19 Јули 2011, 11:50:06 am »
Јас мислев како модел, не како димензија :)
Пошо као шо глеам, овие се нешто као „4seasons“, што ќе рече, не ги бива за ниедна „season“:)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #41 на: 19 Јули 2011, 13:24:46 pm »

Добро си поминал...  а и си немал некој избор... за друк пат, недај боже... ке го бараш/те Клучар Сашо, поточно неговиот работник тамо Манас...

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #42 на: 19 Јули 2011, 14:16:57 pm »
slikite se od vcera od kako uspeav da ja otvaram alfata otkako gi zaboraviv klucevite vnatre vo kola,bev vo lepenec edni drugari moi sakaa da odat na ribolov pa da im napravam drustvo i jas si otidov so niv i vo 6 casot stignavne oni otidoa da fakaat ribi a jas si zaspav vo kola malce,i vo 7 casot se probudiv i koga izlegov od kola gi zaboraviv klucevite vnatre i vratite mi bea zakluceni od vnatre centralno,i od 7 sabajle do 3 popladne na sonce nikako da uspeame da ja otvarame kolata dojdoa i policajci i oni pokusaa pa baraat lopovi ni niv gi nema ne vo zatvor ne nadvor od zemja,pa idat oni,posle saat vreme pak policajci druga smena i oni pokusavaat i nikako da im uspee,se javuvam kaj eden bravar mi bara 150 evra,kaj drug i on 150 evra,pa kaj edel prom za stakla da gi prasam ako skrsam dali imaat rezervno i mi rekoa da skrsam kaj vozasot prozor,i za deneska ke mi namestat i taman se odluciv da skrsam staklo mi se javuva eden i me prasuvaa sto napraviv i mu vikam eve sakam da skrsam staklo,mi vika deckoto cekaj idam nakaj tebe dojde i za 10-15 minuti mi gi otvori vratite  nit da mi osteti nisto i na kraj sakav da go pocestam nesto nikako ne prifati si otide i jas bev zadovolen pa posle uzivav sonsejci i ja slikav kolata,
немој да се срамиш и да штедиш на интерпукциски знаци, очи ми испаднаа ..

Јас пред да читам некој пост од  Dux или Leopardi си ги земам Прокулин капките за очи, си капнуам две капки и си читам после...диоптрија фанав!

Отсутен leopardi

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 19 Јули 2011, 18:52:31 pm »
Ти фалат вакви гуми:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Абе он сега ги зимаше гумите, ми личат некако тенкички стварно. Ама и рачунај колку се помали од на маздата. 205/55/16 vs 195/50/15, 6cm разлика (и таа тоа го рече :D).

dobro vikate za gumite znam deka poubavo ke dojde kolata so tenki gumi,no sao taa dimenzija 195/50/15 vredestein imase cenata im bese 3500 den. sakav tie da gi zimam em poeftini em poubavi,no dvajca vulkanizeri sto prasav mi rekoa da zimam od ovaa dimenzija sto gi imam sega 195/60/15 ko bajagi poubavo za kolata e,a jas plus nonstop po trotuari sum naviknat kola da parkiram na trotoar hehe,za toa i gi plativ po 7000 den. edna guma,a veruvajte deka i so ovie gumi super voznja ima ne se primetuva ni vo krivini ni po dupki

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #44 на: 19 Јули 2011, 18:53:44 pm »
gojdo колку те фати гума ?