кој знае да ми каже за Алфа 166 2.0 V6 Turbo motor, 98 година произведена со фул орема со момо седишта,со бела кожа,имам една на понуда и си мислам дал да ја зимам или не,не знам какви мотори се,дека првпат слушам дека имало и 2.0 мотори со В6,но овие не се произведуваат веќе,нели сега има 2.5 3.0 и 3.2 мотори,каква маана имаат дали се ок итн.....потрошња......
колата ја пробав немам зборови иде ненормално ,но малце ме плаши дека не е негов мотор неговиот бил блокиран на 200000 км,а овој сега што му е има 180000км со сервисна нишка,значи изваден од друга кола иста ваква алфа
ми треба мала помош околу оваа дилема
П.С се работи за трампа со мојата глава за глава,моментално мојата е ок од минатиот пат веќе не сум имал никаков проблем ја возам секој ден и со потрошња задоволен сум, а за таа 166 2.5 што требаше да ја зимам сум имал голема среќа дека еден мој другар он ја купи не поминаа ни една недела моторот му се изблокира,моторот му бил веќе на крај и му отидоа 800 евра за друг мотор и изгуби време додека најде друг мотор,за тоа и прашувам за оваа сега што ја имам на понуда дали да ја зимам или не,ке ми биде од корист некоја совет