Автор Тема: Рели Скопје  (Прочитано 14923 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Одг: Рели Скопје
« Одговори #30 на: 17 Ноември 2013, 21:49:12 pm »
Да не возел уште еднаш случајно.. :)

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #31 на: 17 Ноември 2013, 22:26:36 pm »
Еве и нешто од мене  :)

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
« Одговори #32 на: 17 Ноември 2013, 22:37:15 pm »
Нека ги извести некој „организаторите“, кое е значењето на зборот „рели“.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16754
  • Keep it 100
« Одговори #33 на: 18 Ноември 2013, 00:44:13 am »
Ова било само неуспешна интерпретација на тестовите на Fifth Gear:

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7513
« Одговори #34 на: 18 Ноември 2013, 03:58:03 am »
Ужас.

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 356
« Одговори #35 на: 18 Ноември 2013, 13:22:12 pm »
Се мислев да се пријавам , и сега се гордеам со својата одлука што не отидов :)
You can sleep in your car, but you can't race your house.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #36 на: 19 Ноември 2013, 22:43:03 pm »
Да појаснам , за да бидеме лошо сватени :)

Relly-то имаше 3 етапи.

1. Погорем круг, од Авто команда, каде (Од пожарна кон пивара имаш 300 метри за 30 секунди мора во секунда и така... ) Ченто, Маџари ........ до Триумфална капија, времето беше кнап, мораше точно во минутка да влезеш на рампа... Ако си порано, или покасно џабе ти е... мора точно овој круг да го свртиш за 31 мин и мислам дека беа 12 км

- На првиот круг, кај пругата заглавивме во гужва... па затоа по булеварите во Аеродром со црвената ГТ Тојота летавме по булевари по 150-160 кмч за на крај, кај триумфална капија да чекам само 2 мин, за да влезам точно на рампа...

2. Мал круг, од центар до авто команда за 12 мин исто во нормален собраќај во Сабота во 12-13ч на пладне...
- Тука на оваа етапа чекав 5-6 мин кај градинката во автокоманда, ама пак во секој случај, форсираш за да бидеш на време, па ако треба и да чекаш... низ цело време имаш контролни точки брзи и спори етапи...
За секоја грешка казнени поени... е јас на ова, немав ниедна грешка точно во минутка влегов.... насекаде...

3. Гимканата беше многу лошо извозена, бидејки стазата ја видов, само еднаш, и отидов по леонот, и возев 3-ти или 4-ти, а и плус во видеото, се гледа Мацко ми вика ... десно десно, а треба лево... и така...

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #37 на: 19 Ноември 2013, 23:01:56 pm »
Мерењето им беше КАТАСТРОФА. За првата етапа имавме 31 минута. Тргам од автокоманда во 11 и 51 требаше на прва контролна да бидам у 12 и 22. Ме фатија некој гужви па мораше низ аеродром да возам со 140. Кај градска болница имав уше 1 минута. Си возам тука лагано и глеам на штоперица иам уше една минута и таман си викам одам на рампа глеам времето 12 и 19 ( различни им биле саатите у центар и у автокоманда). Почекав 3 минути ми става 12 и 22 дека сум стигнал и почеток на втора етапа ми става 12 и 23. Треба во 12 и 45 да бидам во автокоманда али пошо знаев дека саатите не им се точни со 3 минути имав 9 минути. После гоце делчев мостот ме фати гужва па требаше кај мтв и кај континентал и со 150 да возам да стигнам. Стигам за 9 минути и глеам не го свртел саатот на 12 и 44 го остаил ( си праеше муабет со една жена) и ми пиша 12 и 44 му викам види саат и глеа 12 и 45 вика аии се забораив и го врти и му викам смени 45 ми вика аа бидна веќе. Кнап етапата ја извозев точно за 30 сек и гимканата ја извозев одлично. Али си добив 60 секунди од втората етапа и тоа беше тоа... Мислам дека ќе имав шанси меѓу први 3 али јебига...

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #38 на: 19 Ноември 2013, 23:56:30 pm »
Тие што не беа тамо мислат, курташак... ама не е курташак....

Кај се дечките со црвената Тојота ГТ86 да кажат летање по булевар.... на браници возење мегу коли со 160-180кмч

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #39 на: 20 Ноември 2013, 00:02:25 am »
Тоа е спроведување на кампања Безбедност во сообраќајот?

Тоа е курташак Рики, и тоа голем курташак. И јас се гордеам што донесов одлука да не идам.

Што ако недај боже нешто се десило за време на лудувањето низ град? Не му доаѓа памет на Вуле. Разбирам дека требаат вакви настани и очајно ги немаме, ама така не се прави тоа. Имаше пред некоја година Авто Спретност на палас (мислам дека исто ВУле организираше) ама тоа беше организирано како што треба. Без возење во отворен соообраќај и горе-доле убаво оформена патека.

Едит:

Еве клип од нашиот драг член Џукле на погоре споменатиот настан. ;D

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
« Одговори #40 на: 20 Ноември 2013, 00:06:30 am »
Пред да почне се држеше говор за безбедност у сообраќајот... Комедии :D

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #41 на: 20 Ноември 2013, 04:08:16 am »
WHAT!!! >:(

Sevo ova se slucuvalo vo otvoren soobrakaj? ??? :o
Only in Macedonia! :D

Tragikomedija golema, za organizatorot, kako i za ucesnicite.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #42 на: 20 Ноември 2013, 10:49:50 am »
WHAT!!! >:(

Sevo ova se slucuvalo vo otvoren soobrakaj? ??? :o
Only in Macedonia! :D

Tragikomedija golema, za organizatorot, kako i za ucesnicite.

Ке изгиневме без зрно барут ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
« Одговори #43 на: 20 Ноември 2013, 18:38:12 pm »
Настанов за кого како.. сметам дека сите учесници си поминаа одлично, ем дружба ем интересни вожњи. Да, сите не фати гужва малце, па моравме да возиме побрзо (всушност тоа го направи уште поинтересно) но сето тоа беше на лична одговорност. Како што не се дешава ништо со спортов, ова е одлично. Рака на срце ама можам да кажам дека доста луѓе што се мислеле да дојдат, а не дојдоа, згрешиле во изборот..  :)
Еве нешто од мојот болид

тука изгледа сум го закачил малку ама не осетив  ;D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #44 на: 25 Декември 2013, 15:16:26 pm »
Kај ги најде сликиве ???  :o ;D ;D ;D