Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А зошто дирекно да ја миете со Полиш. Најпрвин стандардно измијте ја со некој шампон, па потоа со Полиш. Јас така направив. Ем дирекно на чисто се нанесува ем нема можеби да има потреба од толку многу вода за нанесување.
Незнам што ви е нејасно, како што ми кажа Игор од Велмар, 50ml Polish Express во 500ml вода е сосема доволно за едно возило. Така ја перам откако го земав шампонот (или што и да е), какви 8 литри вода, какви 500 литри, нема да перете фабрика.
Цитат: AllMightyMe на 19 Февруари 2014, 10:21:57 amА зошто дирекно да ја миете со Полиш. Најпрвин стандардно измијте ја со некој шампон, па потоа со Полиш. Јас така направив. Ем дирекно на чисто се нанесува ем нема можеби да има потреба од толку многу вода за нанесување.Можеш и дирекно! нема потреба предхнодно со друг шампон(едино ако прошла колата на Paris Dakar, тогаш пожелно е )
Кога ќе пристигне тубичка од шампонот полиш експрес од 750мл??
пулимакс една туба за мене, моментално ве бараат по зградите тамо
all perfect! само толку црнила излезе од шалт таблата што ме загрижува да не ја вади бојата средствово?
Цитат: Pistorij на 26 Февруари 2014, 18:25:44 pmall perfect! само толку црнила излезе од шалт таблата што ме загрижува да не ја вади бојата средствово?Се надевам го раствори како што треба? Ако е како што треба...не се секирај
можда само мало јаче, него колегиве пресреќни што да ти кажувам.. посебно тој што пуши во кола а никад не ја перел внатре откако го нанесе со компресор почна да му се леат црни капки по вратите
Цитат: Allexxander на 25 Февруари 2014, 17:17:46 pmКога ќе пристигне тубичка од шампонот полиш експрес од 750мл??Понеделник!
Цитат: Pistorij на 26 Февруари 2014, 18:47:54 pmможда само мало јаче, него колегиве пресреќни што да ти кажувам.. посебно тој што пуши во кола а никад не ја перел внатре откако го нанесе со компресор почна да му се леат црни капки по вратите Ентериерот го перел со компресор?