Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Go proba be cigo,ovoj vo volkovo ne go zbira
Овој со леонов што си играше мајтап со "кршовите" нека дојде сега па нека збори ебаму шупакот Честито ауто Пецони..
Стави сличе од ентериерот
Овој со леонов што си играше мајтап со "кршовите" нека дојде сега па нека збори ебаму шупакот Честито ауто Пецони..[/quotE ova stvarno me vadi od koza, si dozvoluvas da navleguvas vo nasata komunikacija so cigo i da kazuvas deka sum "ebamu supak"?Licno ne se znaeeme pa da si dozvoluvas vakvi komentari.Baram administratorite da interveniraat
Цитат: Cuore Sportivo на 13 Ноември 2013, 10:38:59 amОвој со леонов што си играше мајтап со "кршовите" нека дојде сега па нека збори ебаму шупакот Честито ауто Пецони..E ova stvarno me vadi od koza, si dozvoluvas da navleguvas vo nasata komunikacija so cigo i da kazuvas deka sum "ebamu supak"?Licno ne se znaeeme pa da si dozvoluvas vakvi komentari.Baram administratorite da interveniraat
Megju krsovite na Peconi (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Гојдо фала, ама НИКАД нема да ги однесам у отпад фичовците!!! и поубаво да си купиш