Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: 2fast4you на 05 Јули 2011, 10:58:04 amЦитат: Tommy на 05 Јули 2011, 10:52:16 am2fast4you, ако не е тајна, колку те чинеше све до сега, значи колата плус модификациите? Колава е преубава ... Grubo 25500 evrapa zasto ne si kupi gti za tie pari?
Цитат: Tommy на 05 Јули 2011, 10:52:16 am2fast4you, ако не е тајна, колку те чинеше све до сега, значи колата плус модификациите? Колава е преубава ... Grubo 25500 evra
2fast4you, ако не е тајна, колку те чинеше све до сега, значи колата плус модификациите? Колава е преубава ...
Цитат: 2fast4you на 06 Јули 2011, 01:31:41 amЦитат: Kimi R на 06 Јули 2011, 01:28:46 amбраво бе друже алал да ти е, и за тоа што се симна да ја сликнеш и за изборот на колата. задните штопови се мераци, што би рекла девојјка ми ко цициња се него од кај ја набави тоа фолијата што си стои на шофершајбна, гледам дека е доста голема, а деноиве мака си мачам да најдам толку голема што ќе фаќа и над ретровизор и доле на шал табла, све се некако кратки, или ти се пече шал табла или внатрешеноста.Na semafori samo i ovaa e kratka ama ostavam da se pece salt tablata... sto da se pravi http://i2.photobucket.com/albums/y26/carchrism5/DSC03944.jpg
Цитат: Kimi R на 06 Јули 2011, 01:28:46 amбраво бе друже алал да ти е, и за тоа што се симна да ја сликнеш и за изборот на колата. задните штопови се мераци, што би рекла девојјка ми ко цициња се него од кај ја набави тоа фолијата што си стои на шофершајбна, гледам дека е доста голема, а деноиве мака си мачам да најдам толку голема што ќе фаќа и над ретровизор и доле на шал табла, све се некако кратки, или ти се пече шал табла или внатрешеноста.Na semafori samo i ovaa e kratka ama ostavam da se pece salt tablata... sto da se pravi
браво бе друже алал да ти е, и за тоа што се симна да ја сликнеш и за изборот на колата. задните штопови се мераци, што би рекла девојјка ми ко цициња се него од кај ја набави тоа фолијата што си стои на шофершајбна, гледам дека е доста голема, а деноиве мака си мачам да најдам толку голема што ќе фаќа и над ретровизор и доле на шал табла, све се некако кратки, или ти се пече шал табла или внатрешеноста.
Ili cerada ili garaza.Ja nemam srce Jugo da ostavam na soncevo, ne pa ova.
Чичо а плинче коа ке му ставиш )))))))))))
2fast, имаш мерено колку му треба од 0-100че сега кога е појачан?