Автор Тема: BatRacer  (Прочитано 4362 пати)

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
BatRacer
« на: 28 Јуни 2011, 21:35:47 pm »
Ne e nitu igra za PC nitu za konzola i mozebi ne i e mestoto tuka no ne znaev kade na drugo mesto da objavam. Batracer e online igra, sajt kade mozete site da se registrirate i da se natprevaruvate so toa sto testirate pred kvalifikacii pa trka. Trkata se vozi avtomatski kako i kvalifikaciite i testiranjata. Vie imate uloga samo vo kreiranje na karakteristikite na vozacot i setapot za svojot bolid ili kola. Si birate gumi, si pravite strategija i slicno. Mozete da vozite vo razlicni sampionati. Kako i da e ja nema da mozam da bidam vo liga so vas (bidejki mozete i vie da si kreirate liga i da vozime nie samo sampionat od forumov) bidejki ja fativ uslovi za Pro Sampionatite, a se zapocnuva so Academy-Level Championships. Igrava ja igram od 2007 i so podolgi pauzi. Sea pocnav pak posle dolgo vreme se dodeka ne mi zdosadi pak :D kako i da e imam samo 3 pobedi i 1 pol pozicija i 1 najbrz krug dosega od 4624 kruga pominati dodeka vo vodstvo sum bil samo 201 krug :P dosta skromno. Interesna online igrica koja ne odzema voopsto vreme!

www.batracer.com
« Последно менување: 28 Јуни 2011, 21:38:45 pm duX »
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Одг: BatRacer
« Одговори #1 на: 28 Јуни 2011, 23:11:22 pm »
Боље да не ја заигрувам... Дукс, проблем ке ми направиш...

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #2 на: 28 Јуни 2011, 23:24:43 pm »
Рики боље не заигрувај,ке се пренесиш и во оваа како у ЛФС ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #3 на: 29 Јуни 2011, 00:03:22 am »
Рики боље не заигрувај,ке се пренесиш и во оваа како у ЛФС ;D

И волан купив... све :)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #4 на: 29 Јуни 2011, 00:32:56 am »
И возиш сега, или слабо ???
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #5 на: 29 Јуни 2011, 00:35:58 am »

Боље е за кочење и додавање гас во кривини... ама воланот некако неможам да го усовршам... го возам, ама некако мислам дека за правец да фатиш е потешко

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
« Одговори #6 на: 29 Јуни 2011, 11:41:52 am »

Боље е за кочење и додавање гас во кривини... ама воланот некако неможам да го усовршам... го возам, ама некако мислам дека за правец да фатиш е потешко
kako be potesko ? :S za sve e bolje, imas i komandi na volan i sve, mozes da dodavas i odzemas gas kolku mislis tocno deka treba ne e kopce fala bogu, i sekako da odrzuvas pravec. ajde ne si naviknat zatoa :) 
« Последно менување: 29 Јуни 2011, 11:49:25 am duX »
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #7 на: 29 Јуни 2011, 13:21:25 pm »

kako be potesko ? :S za sve e bolje, imas i komandi na volan i sve, mozes da dodavas i odzemas gas kolku mislis tocno deka treba ne e kopce fala bogu, i sekako da odrzuvas pravec. ajde ne si naviknat zatoa :) 

Сеа ке го вежбам правецот да го држам...