Браво Гугле, секоја чест за педантноста и посветеноста. Сега колава ти е фантастична у секој поглед(изглед, перформанси, потрошувачка).
Капачето(полначката) за плин каде е монтирано?
Prvo fala za ubavite zborovi, a vtoro, polnackata e montirana pozadi branikot i e namestena pod agol tocno kolku da ne se gleda i dovolno da se manipulira so pistolot...
Одлично, со среќа нека е. Не сум баш запознаен со плинскиве уреди, ама ако ја бркаш бордот ке покаже ~20 ка или?
Da, normalno deka ke pokaze...ponekogas i mnogu poveke pri zabrzuvanje, odkoga ke se postigne posakuvanata brzina togas se normalizira brojkata...
Sekoja cest za update-ot.
Samo edno prasanje;
Kako se odlucuvas koja kola da ja vozis?
Daj te molam objasni zasto jas primer sekogas bi se dvoumel.
paaa...Ne sekogas mi e lesno ali iskreno da ti kazam, gi delam po raspolozenie
i normalno neli prigoda i potreba
...
Edinstveno swiftceto nema sto da se dvoumam, go vozam koga treba da se izvrsuvaat nekoj po grubi raboti i posetuvanje na vikendicata koga vremeto e promenlivo
...
... i eve da ti dadam prilika da se troumis, na avatarot i prethodnata slika ke ti ja dodadam i ovaa slika...
...
i eve pak FALA na site za ubavite zborovi...jas ke si prodolzam so rabotata sto me ispolnuva, a od vas ocekuvam podrska za toa...a ne prefrluvanje i delenje kritiki i misli od lugje koi ne se kompetentni za toa, lugje koi mozebi nemaat ni koli nitu pak vozacka a posebno za toa sto ne fatile alat vo raka da ne pravime muabet...nejkam da se predomisluvam i da zaklucuvam i brisam temi...