Автор Тема: Собир #5 - Етно Село, Св. Јоаким Осоговски, Фотки и Импресии  (Прочитано 44771 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Што да каже човек после ваков собир, поготово некој кој нема многу слободни денови кога може да си го стави мозокот на Офф и да ужува во добро друшто и заебанции, што друго  освен едно големо ФАЛА на....

...... гОЈДО за сите можни и неможни заебанции што ги направи, фала на Џиџи, Бубе и сопругата на лепо друштво и муабет, фала на Класниот и остали главнокомандујуќи и руководеќи органи што успеаја да не соберат и контролираат колку толку, фала на женскиот дел од собирот што МАШКИ не истрпеа со сите заебанции и лудории...фала на Дени, Веле и осатантите за преубавите фотографии, Фала на Ате и Гоогле за советите, фала на дечките со Голфовите што не возеа пред мене ;D, фала му на Шмит (синот мој) за друштвото и фотките, ФАЛА, ФАЛА...... на сите....!
И фала на Фаланга што не дојде пошто со Спаркот на сите ќе ни покажеше дека колите ни се за во градинка ;D ;D ;D

Фала ти стварно што не дојде....те заборавивме тебе!  
Само друг пат ако сакаш да доаѓаш а немаш бензин у кола, декинтиран или слично кажи.
Се некој ќе се најде да кутне позади седишта и да го стави Спаркот...еве АТЕ ми рече ќе те земел нареден пат со се Спарк кај него во Јетито....ти можеш и внатре да седиш, нема гајле ! ;D
« Последно менување: 28 Јуни 2011, 14:51:26 pm Sportex »

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
и мене ми е жал што неможам да идам на вакви собири ....ама некој пат ке ја нагодиме работата.....

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Одг: Собир #5 - Етно Село, Св. Јоаким Осоговски, Ф&
« Одговори #122 на: 28 Јуни 2011, 14:50:03 pm »
Што да каже човек после ваков собир, поготово некој кој нема многу слободни денови кога може да си го стави мозокот на Офф и да ужува во добро друшто и заебанции, што друго  освен едно големо ФАЛА на....

...... гОЈДО за сите можни и неможни заебанции што ги направи, фала на Џиџи, Бубе и сопругата на лепо друштво и муабет, фала на Класниот и остали главнокомандујуќи и руководеќи органи што успеаја да не соберат и контролираат колку толку, фала на женскиот дел од собирот што МАШКИ не истрпеа со сите заебанции и лудории...фала на Дени, Веле и осатантите за преубавите фотографии, Фала на Ате и Гоогле за советите, фала на дечките со Голфовите што не возеа пред мене ;D, фала му на Шмит (синот мој) за друштвото и фотките, ФАЛА, ФАЛА...... на сите....!

искрено не планирав да дојдам, но во ранитеутрински часови само некој десетина минути пред пропишаното тргнување гОЈДО ме убеди да му праам друштво и најискрено ќе се каев ако не дојдев, многу добро си поминавме и прекрасно се забавувавме фала до сите што беа, мило ми е што запознав и нови луѓе, дечки одлични бевте и мислам дека сме топ екипа...позз

...ми рече дека ке ми ја даде МАЗДАТА...:D

« Последно менување: 28 Јуни 2011, 14:55:19 pm google »

Отсутен google

• Редовен
Ние заборавивме дека Google ги почитува правилата за пропишаната брзина на возење ама во милји, и другите по него и тоа е тоа ;D. Пак ке кажам одличен собир, одлична дружба, одлична екипа. Поздрав до сите.

Абе шо сте заборавиле вие, него ЈАС ЗАБОРАВИВ ДА ЈА ПРЕФРЛАМ МАЗДАТА НА БЕНЗИН пошо сопатников ми спиеше немаше кој да ме потсети, дури коа стигнав на семафорите во автокоманда ми вика абе на бензин возеше...:D:D:D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Специјален поздрав и до Спортекс кој и покрај краткото попладне се потруди да улови дестина крапци во Гиновце и беше доволно доблесен да ми подари три (еден за мене, еден за Перо и еден за жена ми).
Поздрав до сите оние кои не дојдоа, а посебно до Куоре Царево кој со своето недоаѓање му даде шанса на Спортекс да упеца тро рипче.
Уште поголеми поздрави до ЛП и безрезервна потдржка на неговата инцијатива за недоаѓање на вакви социјални дружби каде би можел да не отруе со нафта во живо.
Поздрав до мојот неуморен шофер и див мајстор кој покрај тоа што умее да вари железо подеднакво умешно вари и јајца! Поздрав и до млекарата што ја испрашуваше за масовнизација на пато.

Воедно ги поздравувам и сите читатели на форумов!
Сакам да е мир во светот и да блика среќа и радост на сите страни во сите земји!

Мама, тато, дада, бато, дедо, баба и дедо ве сакам. Да го прикључите интермецот вечер од 21:15 до 22:00 за да ме читате на форум...

Сите ве сакам!

« Последно менување: 28 Јуни 2011, 15:07:03 pm gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
немаш бензин у кола, декинтиран
Кога ќе си го видам тилот хахаха,

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Мама, тато, дада, бато, дедо, баба и дедо ве сакам.
Дааада вози Лааада, .... дааада вози Лааада ...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
LP bese vo Etno selo i jadese mezal'k ;)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Гледам дека и на овој собир се возело "културно" исто ко и на предходниот.Mислам дека сите членови на форумов едвај чекаат да излезат на автопат и да стават цигла на гаста освен Рики кој така вози и во град :D :D

Иживеана работа :)))) А кај си ме начекал.... пуна да му акам... не сум те видел :)

Отсутен google

• Редовен
LP bese vo Etno selo i jadese mezal'k ;)
леле погнасно нешто од тоа неможе да постои...

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7783
  • Плинаш!!!
прво... свака част за сите шо сликаа, со право не сум се замарал и ја да штракам....
друго... чим невестите поминаа без критики, мислам дека собирот испадна ПОВЕЌЕ од успешен...
треќо... оноа 100 - 120, ако е секогаш како вака шо беше, никад нема да се појавам на собир со Матизот.. :)
четврто... доказ дека беше успешен собирот, мислам дека беше и тоа што искрививме еден куп вратови на локалното население. :)
за келнерот, не знам... уште чекам голема шопска без кромид. после нас мислам дека му следува годишен одмор...
за музиката. едноставно неам коментар. таков талент ретко може да се најде.

на крај, за накај дома, распали кој колку му стиска.

генерално, се на се, собирот беше екстра, фина вожња, екстра дружба, многу шали и смеа... битно се издувавме, и дај боже да има уште многу вакви собири, и да се се помасовни.

Браво! секоја чест на сите шо беа таму, и сликиве нека ви праат лиги, за следечи пут да нема НЕ МОЖЕВ, вака или така... :)
Друже не се секирај кога ке дојдеш со матизот јас ке те дружам по пат.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
gugle be, odi na casovi po makedonski, ti znaes li sto znaci gnasno ?

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
леле погнасно нешто од тоа неможе да постои...
Од кое? Од мезл'к или од ЛП?  ;D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
mezl'kot razocara. staro ckembe vo tavce.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
ЛП, шо не се пријави ако си бил таму? Или сакаш да не предухитриш и потајно да не манијачиш...