Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Залепени лајсните под прозорите со црна сјајна фолија, ќе видиме колку ќе издржат.. Мене ми се свиѓа како изгледа, мал детал ама сепак прави разлика (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Nino- на 11 Август 2014, 19:42:07 pmЗалепени лајсните под прозорите со црна сјајна фолија, ќе видиме колку ќе издржат.. Мене ми се свиѓа како изгледа, мал детал ама сепак прави разлика (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Е ова е тоа што ти го зборев да го напраивиш уште од почеток, одлично изгледа!
ti ja gledav kolava niz Tasos nekolku pati. Staklo bese kako i sekogas
Денес на 82.200 километри сменети предни и задни плочки со сензори, предните не беа отидени, ама веќе кога се менува сменив комплет. Задните плочки после 82.000 километри еве како изгледаа(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ти даде ли сигнал дека треба да се променат или не?