Зборнав со татко ми синоќа бидејки тој е организатор на многу такви збиднувања и му реков за што се работи и на која локација
Добив информација дека паркингот е приватен и е на мој човек така да имаме одврзани раце да правиме што сакаме
Мислам и дека не треба од никој да барам дозвола,ама бидејки сакам се да биде регуларно јас уште од сега ке се распрасам во авто-мото сојузот што и како оди процедурата
Најважно од се ми е моралната подршка од сите вас,и големата масовност
Треба да се направи многу добра реклама и некако да дојдам до контакт со сопствениците на добри и егзотични коли и олдтајмери
За тоа се надевам дека ке ми помогнете и вие како членови на форумот
Мојата замисла е да направам собир на олдтајмери и јангтајмери на едната страна да ги наредам старите а од спротивна насока новите(тјунираните) коли.Се надевам дека ке добијам и некој совет од вас што и како да направам.Исто така во врска со датумот....Имам идеја за 2 Мај ...ама незнам колку граѓаните ке можат да дојдат.Мислам дека може некаде на крајот во Април месец да ја започеме сезоната или нешто слично
Ама сепак ви реков секој совет ми е добредојден ке ги прифатам и сите критики без оглед на тоа за што се работи
Спремен сум на се....
Еве и координати од локацијата 41.147961, 22.523067 на google maps
Пак да ви напоменам најважна ми е моралната поддршка од вас ке барам ако може некако да стапиме во контакт со луге треба да го рашириме муабетот насекаде медиумска подршка колку можам ке средам и тоа плакати ке се испечатат само ке треба да се излепат низ градовите (се надевам дека некој од вас ке ми помогне) и т.н......
Чекам уште совети се е добредојдено