Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
2-3 перења тоа е многу малку, тоа се 3 дена
Цитат: Dejan Gj на 17 Април 2018, 16:48:49 pm2-3 перења тоа е многу малку, тоа се 3 дена Ne te razbiram??? 2-3 perenja se 2-3-4 nedeli( barem kaj mene). Jas pred dve nedeli namackav, posle 300 km pominati uste se crni. Ke izdrzat uste edno perenje bez problemOsvem ako nemas druga rabota i peres nepotrebno 3 pati vo 3 dena togas da 3 dena ke ti trae k2
Цитат: Inter1 на 17 Април 2018, 18:56:17 pmЦитат: Dejan Gj на 17 Април 2018, 16:48:49 pm2-3 перења тоа е многу малку, тоа се 3 дена Ne te razbiram??? 2-3 perenja se 2-3-4 nedeli( barem kaj mene). Jas pred dve nedeli namackav, posle 300 km pominati uste se crni. Ke izdrzat uste edno perenje bez problemOsvem ako nemas druga rabota i peres nepotrebno 3 pati vo 3 dena togas da 3 dena ke ti trae k2И на тебе и на Даме не ви доаѓа памет, купете црна кола и да ви стои надвор па ќе праиме муабет , си знаеме ние со црните маките, еднаш неделно ако ја перам нема да возам црна кола туку dark gray.
Колку пари е Meguiars Hyper Dressing и во каква количина иде?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ефектот на К2 Болд, на би го менувал јас, не ми се експериментира со друго.Туку дај кажете предлог средство за бандажи чистење? Од К2 го бива?