Автор Тема: Искуство со Са-Тра  (Прочитано 9833 пати)

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1855
  • Renault Megane R26
Одг: Искуство со Са-Тра
« Одговори #15 на: 31 Јули 2011, 01:47:28 am »
Имам неколку коли носено во џерси,искуството секогаш ми било позитивно,дали дека се знам со луѓето или пак едноставно добро си работат,а со цени мислам дека се средни.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #16 на: 21 Септември 2011, 15:52:15 pm »
Го знае некој Тоше од Са-тра ?

Отсутен D@ni

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 230
  • Citroen GS
« Одговори #17 на: 28 Септември 2011, 23:48:04 pm »
Са-тра е најдобар сервис во државава со најнова оперма али затоа имаат и најдобри цени т.е. премногу се скапи

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #18 на: 28 Септември 2011, 23:56:10 pm »
Satra ima uste mnogu mnogu da ucat kako se sreduva kola, i sekako kako se farba dobro. Vo MK generalno nema dobri farbari. Barem ne sum sretnal. Mozebi Toyota vodi vo kvalitet na uslugite.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #19 на: 29 Септември 2011, 00:16:10 am »
Ја си иам позитивно искуство (од аспект на фарбање, пеглање итн) со сервис JAJA во Бутел.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2784
« Одговори #20 на: 29 Септември 2011, 09:53:42 am »
Ја си иам позитивно искуство (од аспект на фарбање, пеглање итн) со сервис JAJA во Бутел.

+1

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8870
« Одговори #21 на: 29 Септември 2011, 09:58:34 am »
Satra ima uste mnogu mnogu da ucat kako se sreduva kola, i sekako kako se farba dobro. Vo MK generalno nema dobri farbari. Barem ne sum sretnal. Mozebi Toyota vodi vo kvalitet na uslugite.

Toyota e sranje vo boja, samo tolku da ti kazam. Satra za Toyota Skopje e kako Amdi Bajkram so bese COca cola za drugono cigance :D