Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
vcera mi ceckase motorot na golfot, go nosev na majstor, mi vika bregasta da se smeni i podizacite, pa u pm normalno li e na 175 000 km toa da otkaze ili e tehnicka mana na petkite??? molam za nekoj dobar odgovor oti samo bregasta 250 evra kosta
А да пробаш со уште еден мајстор?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Leon-cist на 28 Август 2013, 14:23:31 pmvcera mi ceckase motorot na golfot, go nosev na majstor, mi vika bregasta da se smeni i podizacite, pa u pm normalno li e na 175 000 km toa da otkaze ili e tehnicka mana na petkite??? molam za nekoj dobar odgovor oti samo bregasta 250 evra kosta ако не си турал соодветно масло кое го препорачува производителот да... можно е... со свои очи сум видел и пониски километражи да се забат подизачи за вентили и брегасти...
Сензор некој на брегаста да не е?
Не може туку така да откаже брегастата. Веројатно е сензорот а мајсторот некако ми изгледаТ кабает.
Мене работата вака ми личи, мајсторот те видел дека не се разбираш многу па сака да те заколе за сензорче што не чини повеќе од 20-30 евра. Носи си ја колата кај друг и кажи кој е овој за да знаат други луѓе да не се излажат. Брегаста и подигачи да отишле не ми се верува дека воопшто ќе работела колата.