Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Епа ради тоа е мислев дека не е твоето Фиц рече дека е најверојатно имитација е како кај Бушав на меганот, али ај...Фино скоцкано
Ооо прекрасна Е38-ка! Со здравје да се вози друже и се најдобро со бимеров Еве нешто чисто за инспирација:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Командите на волан не работат,и климата не се пушта,ми рекоа некое реле дека било отидено..
Чекај, има ли нешто што уопште работи ?
cekaj bre neli rozeva ke bese , i so vaka od benzin/plin, na nafta?sala na strana, prekrasen primerok,ima zdrava rabota po nego, nesto cipce vo plan, aditiv obavezno nekolku rezervoari i samo lukoilv pa i ke lepi ko boriceto
Цитат: DareBmw на 26 Август 2013, 20:41:07 pmКомандите на волан не работат,и климата не се пушта,ми рекоа некое реле дека било отидено..samo nekoe ccc...ubavo me poslusa Vladica jbg, ajde so sreka neka ti e...pa ti ke bides pouporen i ke ja sredis