Da, da bidnalo:D
Nemam zborovi za uslugata i druzbata so timot od Plimont, pocnuvajki od Atanas, Sale na kvadrat
, Zvonko i ostali.
Profesionalnost, opustena atmosfera, zaebancii se vo edno, alal da vi e decki navistina.
Mu go utepav denot na Atanas koj za celo vreme od montazata bese zaroben so mene
, fala druze na druzba!
I kako bonus pred idenje dobiv i edno gratis "Camel Trophy" vozenje vo Brnjarci so ruskata legenda od djip Niva koja da ima zborovi da kaze sto trpi od Sale i Atanas sirota
Steta sto ne snimiv ali jebiga so dve race se drzev i ne mozev da se dodrzam
Decki ne ste zdravi zimi se, kako gi ripase Ladata grmuskite i drvata, svaka cast!
btw.Smole, milo mi bese sto se upoznavme.
Ured, proces na montaza i se ostalo e isto kako kaj Velestrumf, ova veke i ne mora da go kazuvam se znae
E samo kaj mene stavija edno sijalice da pokazuva koga kapalkata ke se isprazni, ne za drugo tuku da se razlikuva od na Vele (zborovi na Plimont ne moi
)
Uredot e Landi Renzo Evo, pa sega e i oficijalno, Lancer EVO (GreeN Edition)
.
Prvi impresii potpolno kako sto ocekuvav, ne e zivcan tolku kako sto bese prethodno, za potrosuvacka rano e da zborime, prethodno pri menuvanje na brzini znaese naglo da zabrza ili "secne" na otpustanje na kuplung a sega se toa e nekako lagano i poudobno veruvale ili ne.
Druga cudna rabota e sto Assoto ne se dere tolku mnogu kako porano, zasto e ova ne znam, toa poiskusnite mozat da kazat, i ne primetiv samo jas tuku i zena mi.
Sliki utre koga ke go potsredam gepekot.
I najvazno od se, "the look on the face when you get 35 litres for 1250 denari" - PRICELESS!