Kako sto navedov vo drugata tema padna odluka da se vozi Lancerot uste 2 godini minimum a posle zdravje moze zena mi ke go prevzema ako se opusti vo voznja, zasto nema da mi se isplati da go "podaram" na nekomu zasto togas ke vredi smesni 5-6000 evra a ke treba i na nejze nesto da se kupi pa isto ti se faka, vaka barem ke znam sto vozi.
I zatoa odmorov se planira Xenon i dve novi gumi za pozadi zasto konkretnava dimenzija mi fakaat pogotovo na otvoreno, a se planira eurotrip povtorno i ne mozam veke taka da go vozam.
Zdravje Toyoto 225/50/17 ke se koristat kako predni a pozadi ke zemam 205/50/17 ili 215/50/17.
Sto vikate vie koja dimenzija da idam 205/50/17 ili 215/50/17? Znam deka 205ki e preporacana ali deka napred ke furam 225 pa da ne se primetuva golema razlika, a mislam deka 215 e taman i ne faka.
Vtoro prasanje, sega zimno vreme ako kupis letni davaat nekoj poseben popust ili?
Konkretno me interesira Ventus V12 EVO.
btw. Nisto so muabetot so farovite, kolega od tuka donese slicen del od USA za negovata kola, i na carina zaradi istiot go osurile i za delot i za ostanatite raboti 9nakit, casovnici i sl.) sto vo druga situacija ne bi go proverile.
A bidejki planiram za svadbata da nosam nekoi casovnici i sl. ne mi se rizikuva.
Toj sto mi bese vrska na carina, veke go nemam
.
Ke mora Lancerot da se zadovoli so obicen Xenon bez lupi.