Автор Тема: Снабдување дел ПОМОШ!  (Прочитано 1758 пати)

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Снабдување дел ПОМОШ!
« на: 16 Август 2013, 00:04:47 am »
Дечки, итно ми треба ваша помош... Констатиравме дека на Шкодата се оштетени цилиндарчињата на кочниците, барав да купам нови но во ПП нема, а нема ни исправни половни никаде.... да не тупам многу....

Ако некој можи , ОД СК, ОД БТ или од БИЛОКАДЕ, да праша по автоделови, отпади, да познава некој човек... билокако.... ПОТРЕБНИ МИ СЕ ЗАДНИ ЦИЛИНДАРЧИЊА ЗА ШКОДА 100.. исти се со 110, 105 , 120...

веќе од форман/фаворит натаму се поинакви, иако во автоделови велат дека се исти... НЕ СЕ...

НА СЛИКАВА СЕ ТИЕ ШТО МИ ТРЕБААТ...
од другите шкодини (форман и тн) се разликуваат по тоа што на фаворит вентилчето за испуштање воздух е меѓу двете дупки за заштрафување , а на оваа е од другата страна...

ЗНАЧИ... ми требаат исклучиво вакви, со вентилчето од таа страна...

Ако некој најде, нека ме контактира да се договориме за понатаму... Благодарам однапред...

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5760
Одг: Снабдување дел ПОМОШ!
« Одговори #1 на: 16 Август 2013, 00:05:58 am »
pa ti dadov bre batka broevi od tipcite sto prodavaat delovi za skoda vrtese li tam,o ?????????

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
« Одговори #2 на: 16 Август 2013, 00:09:38 am »
Немам заѕвонето, ќе заѕвонам утре , но дали некој воопшто ќе можи да појди да ги провери и да ги прати, пошто тие од фаворит ги продаваат како за стара Шкода и настануваат узбуни...

Немам кој друг од ск да ми заврши работа...

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #3 на: 16 Август 2013, 00:18:15 am »
vidi vaka  tatko mi imase 2 skodi ednata 110l i drugata 120l i cel zivot od kaj ovie se snabduval so delovi..tie ako ne znaat nema koj za skoda dase razbira.vrti slobodno i  so da ti kazam drugo

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
« Одговори #4 на: 16 Август 2013, 00:20:51 am »
Ок... ќе ѕвонам утре... ако најдеме дел дали ќе може некој да го подигне од таму и да го прати по карго или автобус??

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #5 на: 16 Август 2013, 00:35:17 am »
pa ke go prasas de oni ke ti go pratat delot