Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Важно duX покрај се дури и не знае која година е корсата негова.
stakloto ke ti go napraam, a ova so palenjevo svasta moze da bide, treba malce da se ispituva...
Дух,можеш да снимиш забрзување 0-100 од аудито или констатиравме дека е на комшијата твој И за корсава стварно си несреќа или и таа е од комшијата
Супер кола, со коњажава дрфинитивно нешто имаш утнато, едино ако е quatro па имат нешто појќе коњи мада не верувам зошто 3.0 имат 240кс. Како било јас би бил задоволен и со дупло помалку коњи од овие што си ги напишал само да имам едно вакво
Цитат: ace_ohrid на 25 Септември 2011, 21:09:48 pmСупер кола, со коњажава дрфинитивно нешто имаш утнато, едино ако е quatro па имат нешто појќе коњи мада не верувам зошто 3.0 имат 240кс. Како било јас би бил задоволен и со дупло помалку коњи од овие што си ги напишал само да имам едно вакво абе пријателе,ја најде темата да коментираш.... ем шо дечкото лажеше апла,па и го снема п.с ДУКС кај си бе
Цитат: MecheTo на 25 Септември 2011, 21:11:27 pmЦитат: ace_ohrid на 25 Септември 2011, 21:09:48 pmСупер кола, со коњажава дрфинитивно нешто имаш утнато, едино ако е quatro па имат нешто појќе коњи мада не верувам зошто 3.0 имат 240кс. Како било јас би бил задоволен и со дупло помалку коњи од овие што си ги напишал само да имам едно вакво абе пријателе,ја најде темата да коментираш.... ем шо дечкото лажеше апла,па и го снема п.с ДУКС кај си беДукс е моментално во германија по своето ново Ауди а7 .
Цитат: DareBmw на 25 Септември 2011, 21:13:45 pmЦитат: MecheTo на 25 Септември 2011, 21:11:27 pmЦитат: ace_ohrid на 25 Септември 2011, 21:09:48 pmСупер кола, со коњажава дрфинитивно нешто имаш утнато, едино ако е quatro па имат нешто појќе коњи мада не верувам зошто 3.0 имат 240кс. Како било јас би бил задоволен и со дупло помалку коњи од овие што си ги напишал само да имам едно вакво абе пријателе,ја најде темата да коментираш.... ем шо дечкото лажеше апла,па и го снема п.с ДУКС кај си беДукс е моментално во германија по своето ново Ауди а7 . 2.7тди со 400кс хахахахаха
Мислам дека нема потреба од јадење бурек на темава веќе!Можеби дечкото стварно си ги поседува колите,и со ваквите муабети само го оддалечуваме од форумов (нема потреба )...