Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И тогаш DuX му рече на магарето ЧукШ
Патем Dux,зошто е направена последна промена денес на твојот прв пост,каде ги има сликите од аудито,на која до пред малку се гледаа таблиците,а сега веќе НЕ ?Се плашиш од нешто,и некого Можеби од вистинскиот сопственик
Цитат: ace-106 на 11 Август 2011, 13:23:48 pmПатем Dux,зошто е направена последна промена денес на твојот прв пост,каде ги има сликите од аудито,на која до пред малку се гледаа таблиците,а сега веќе НЕ ?Се плашиш од нешто,и некого Можеби од вистинскиот сопственик Јас му реков да ги скрие таблиците, затоа така направил. Инаку стварно се плаши од вистинскиот сопственик. Ако види татко му дека става слики од аудито по форуми ке го здроби!
vozam niz centar i vi ppisuvam od mob be aloooooo cccc
vozam niz centar na Paris vo NFS na PS3 i vi ppisuvam od mob be aloooooo cccc
Цитат: Fic_CC на 11 Август 2011, 13:36:02 pmЦитат: ace-106 на 11 Август 2011, 13:23:48 pmПатем Dux,зошто е направена последна промена денес на твојот прв пост,каде ги има сликите од аудито,на која до пред малку се гледаа таблиците,а сега веќе НЕ ?Се плашиш од нешто,и некого Можеби од вистинскиот сопственик Јас му реков да ги скрие таблиците, затоа така направил. Инаку стварно се плаши од вистинскиот сопственик. Ако види татко му дека става слики од аудито по форуми ке го здроби! А затоа он нејќе ни сообраќајна да скенира,ни документ од Германијааааа. Тогаш ок-ја се извињавам
Јас му реков да ги скрие таблиците, затоа така направил. Инаку стварно се плаши од вистинскиот сопственик. Ако види татко му дека става слики од аудито по форуми ке го здроби! А затоа он нејќе ни сообраќајна да скенира,ни документ од Германијааааа. Тогаш ок-ја се извињавам Ајде доста беше препуцавање по форумов, на следен собир го земам Dux со мене и ке си напраите муабет, ке видите дека не ве прави будали човекот.