Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
eeej, se pretera so konjive. Jas se predomisluvam, kolava ima 257ks, mora da ima ramnoteza na forumov.Druze, nasnimi videa da vidime kako odi zverov! Imas tema za zabrzuvanja i meguzabrzuvanja...
Цитат: LosiPatista на 22 Јуни 2011, 11:05:50 ameeej, se pretera so konjive. Jas se predomisluvam, kolava ima 257ks, mora da ima ramnoteza na forumov.Druze, nasnimi videa da vidime kako odi zverov! Imas tema za zabrzuvanja i meguzabrzuvanja...се претерало првиот пат кога ке одам со стариот на пат што ке ми биде и прв воопшто ке сликам и ке ви пратам да видите сите дека како што кажаа според спецификации максимална 220 ја поминува и дека од 190кс 240 ја поминува и дека максимална досега е возена 255-60км на час. Има некој кој се движел низ Влае ?
Цитат: MecheTo на 21 Јуни 2011, 23:59:30 pm....и тоа што нема ознака 2.7ТДИ на багажот,тоа не значи дека е нешто посебно во врска со колата Апсолутно и не алаудирам на ништо со тоа. Само поентата ми беше дека, ознаките ги нема пошто и не 2.7 него и појако е, иако моторот е 2.7 Инаку не знам, ах леле немогуча мисија навистина, како да е толку невозможно јас незнам, кога може едно јапанско количе да има 500 коња кое фабричко е не повеке од 150 како неможе германски гигант да направи кола од 254 коња?! Нон-сенс. Немора да се докажуваме, секој си има право на свое мислење. Досега максимално што е возено е 250-60 а некој нека каже слободно и 100 коња дека има. пс. Од Скопје во 5:30 тргнато во Белград пристигнато на автобуска во 8:30 го земавме во октомври месец а досега има поминато 87.000км , ако со Пежото за 4 години се поминаа 260.000км ова мислам ке ја бутне и таа бројка па ке очекувам наредно количе
....и тоа што нема ознака 2.7ТДИ на багажот,тоа не значи дека е нешто посебно во врска со колата
Па дека може било кој да стави тоа чисто сумњам логички поагам од тоа кога ја би имал своја серија на коли, би ги произведувал и слично, рецимо Мерцедес е мој ја го прозиведувам за цел свет, и некој некаде да сака да стави ознаки на најјакото мерџо притоа да вози основна верзија ке си го прашам дали ке му дозволам. Тоа говори и за квалитетот на колата нели ? Дека некој ке дозволи такво манипулирање чисто сумњам. Но не го отфрлам фактот дека има тон коли, повекето од север кои имаат ознаки на не знам некој спорт прототип модел а уствари не иде ни 100ка, ознаки кои самите ги ставале и бушеле. Имено кажав и погоре дека на ништо не алаудирам со тоа само дека и мене ми е чудно зашто да ги нема, не би сакал да имаш 2.7 TDI позади ? Дали 5 има такви во Скопјево, све се 2.0 или некое кватро,повекето а5. Зашто да ги тргаш иако знам дека стариот нема побарано да се тргаат тие ствари пошто и самиот не е свесен за таа опција Или ете ако било така и никој досега да не го видеше ке ставев позади ознака од кватро и сите ке веруваа дека е кватро
Цитат: duX на 22 Јуни 2011, 10:58:36 amПа дека може било кој да стави тоа чисто сумњам логички поагам од тоа кога ја би имал своја серија на коли, би ги произведувал и слично, рецимо Мерцедес е мој ја го прозиведувам за цел свет, и некој некаде да сака да стави ознаки на најјакото мерџо притоа да вози основна верзија ке си го прашам дали ке му дозволам. Тоа говори и за квалитетот на колата нели ? Дека некој ке дозволи такво манипулирање чисто сумњам. Но не го отфрлам фактот дека има тон коли, повекето од север кои имаат ознаки на не знам некој спорт прототип модел а уствари не иде ни 100ка, ознаки кои самите ги ставале и бушеле. Имено кажав и погоре дека на ништо не алаудирам со тоа само дека и мене ми е чудно зашто да ги нема, не би сакал да имаш 2.7 TDI позади ? Дали 5 има такви во Скопјево, све се 2.0 или некое кватро,повекето а5. Зашто да ги тргаш иако знам дека стариот нема побарано да се тргаат тие ствари пошто и самиот не е свесен за таа опција Или ете ако било така и никој досега да не го видеше ке ставев позади ознака од кватро и сите ке веруваа дека е кватро пријателе,кога купуваш нова кола те прашуваат дали да ти ги стават ознаките за моделот кој го купуваш,односно,ако купуваш БМВ 320Д,те прашуваат дали сакаш тие ознаки да ти седат а не назад да пишува М3...колку и да посакува некој да пишува М3,ке треба или да си плати и да си купи М3,или да си доплати да си земи БМВ 320 Д со М3 пакет (естетска) опрема
П.С. Чисто за информација неможе во документите од царина да пишува една јачина,а после во нашата сообракајна да ти напишат друга....
пријателе,кога купуваш нова кола те прашуваат дали да ти ги стават ознаките за моделот кој го купуваш,односно,ако купуваш БМВ 320Д,те прашуваат дали сакаш тие ознаки да ти седат а не назад да пишува М3...колку и да посакува некој да пишува М3,ке треба или да си плати и да си купи М3,или да си доплати да си земи БМВ 320 Д со М3 пакет (естетска) опрема
пријателе,никој не рече дека Ауди неможи да направи кола со 250,300 или 500 коњи,туку муабетот е баш за твоето Ауди кое што велиш дека е 2.7 ТДИ со 254 коњи,кои фабрички ги нема...е сега ако има некои дополнителни модификации тоа е друг муабет али,ако колата тие од салон,значи дека тие 190коњи....тоа што има спорт пакет опрема нема врска со коњажата туку со естетски дрангулии.....тоа Ауди,немора да ни докажуваш дека е брзо,знаеме дека е брзо,но ти направи забуна со коњажата,а ние сакаме да се разбериме....
Дали тоа јас гледам трка во иднина? Макар кратка? Летечи старт можеби!?