Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
друже супер е Аудито,многу безгрижни километри....само кажи ми од каде ги извади тие 254 кс,пошо гледам на нет,тие Ауди имаат по 190кс....како и да е ,преубаво е
Веројатно понак’цале поголемо турбо и извадиле повеќе моќ. Не заборава дека се ебени 2,7 литри Dux, 4 цилиндри е, 5 или 6? у V или во линија?
не велам дека не е можно да е толку коњи,туку јас на нет не налетав на АУДИ 2.7 ТДИ со 254кс,туку само со 190кс,затоа и го прашав...
баш дека проверив и СПОРТ и обични,и не наидов на тие коњски сили...
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=199738Веројатно е чиповано, у секој случај опасна машина, V6 дизел не се ни слуша кога работи.
Цитат: MecheTo на 20 Јуни 2011, 22:18:03 pmне велам дека не е можно да е толку коњи,туку јас на нет не налетав на АУДИ 2.7 ТДИ со 254кс,туку само со 190кс,затоа и го прашав...Ама ова е СПОРТ мајсторе. Ова не е обично ТДИ туку волшебно (СПОРТ) ТДИ
Чипувано е гарант Аудиво, само татко му не му ја открива тајната. И јас се сомневав во коњажата, но многу појако влече од 190 коња, а за во сообраќајна не знам дали ја пишува реалната коњажа
Цитат: Fic_CC на 20 Јуни 2011, 23:57:06 pmЧипувано е гарант Аудиво, само татко му не му ја открива тајната. И јас се сомневав во коњажата, но многу појако влече од 190 коња, а за во сообраќајна не знам дали ја пишува реалната коњажане ја пишува , но ја има на документите од царината. Да ги најдам тие ке сликнам и ке ви пратам(189.4078kw) 189.4kw