Автор Тема: охриѓани и стружани пребројте се!  (Прочитано 9800 пати)

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Одг: охриѓани и стружани пребројте се!
« Одговори #30 на: 16 Април 2011, 11:34:33 am »
Арно вие...ја ако отворам тема Велешани пребројте се...треба сам да останам... ;D

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #31 на: 22 Мај 2011, 21:52:30 pm »
Еве уште еден Охриѓанец, ако не се лажам 10ти!!!  ;D Поздрав!

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #32 на: 23 Мај 2011, 10:02:36 am »
повеќе сме од 10, ама другиве охриѓани се на други форуми членови јас пробвам да ги донесам овде ама слабо се активни, инаку замислата ми беше тие што сме љубители на коли од Охрид да се дружиме да се помагаме околу колите, на крај доволно е да имаш муабет да напрајш со некој за промена на ауспух од грана или за промена на амортизери без да ти се чудит соговорникот :). Сепак мислам дека најбитно е да заживејт тунинг културата во Охрид

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #33 на: 23 Мај 2011, 10:11:09 am »
Убава ти е идеава... гледај сеа... ние од Скопје, сме повеке нели... и обавезно секоја недела се собираме на Веро... и се гледаме често со луге од форумов...

Отсутен doktor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #34 на: 23 Мај 2011, 13:14:45 pm »
Сосема сте во право, во Охрид ја нема таа соработка, секој сам се снајдува, и за идеи и за помош, сами муабет си правиме ;D ;D ;D И јас се надевам дека полека ќе се собериме ентузијастите, па да имаме поголеми успеси и собири во иднина!  :)

Отсутен Dean

• Редовен
« Одговори #35 на: 23 Мај 2011, 14:48:32 pm »
Сосема сте во право, во Охрид ја нема таа соработка, секој сам се снајдува, и за идеи и за помош, сами муабет си правиме ;D ;D ;D И јас се надевам дека полека ќе се собериме ентузијастите, па да имаме поголеми успеси и собири во иднина!  :)

јас ја гњавам девојка ми со такви муабети, пак ме слушат кутрата :), а другар која година си работиш негде можда се знајме ?

Отсутен Dean

• Редовен
Собир #2
« Одговори #36 на: 02 Ноември 2011, 10:15:25 am »
Вечерва 02.11.2011 во 20:30 часот, пред спортската сала кај Билјанини Извори ќе се собираме членовите од Охрид, отворена покана за сите што сакаат да присуствуваат

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #37 на: 02 Ноември 2011, 11:10:36 am »
Бар да беше петок или сабота...

Патем, среќа што некој пиша овде зашто Зеро знае да ги затвора темите во кои нема пишано подолго време.  ;D ;D Ајде Охриѓани и Стружани, малку поактивно.

Позз, што би рекол Нуме.  ;D ;D

Отсутен Dean

• Редовен
« Одговори #38 на: 30 Ноември 2011, 10:26:23 am »
Денеска 30.11.2011 во 20:00 кај спортската сала Билјанини Извори, ќе се собираме неколку охриѓани. Ги поканувам сите кои се во можност да присуствуваат