Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Cuore Sportivo на 15 Јуни 2011, 22:50:13 pmЦитат: NUME на 15 Јуни 2011, 22:30:20 pmznaci dobro slusam samo druga lokacija Ќе се светиш ли ? na benzinec so grani cip i nad 210 ks,,,,, hmmmm mozebi ne znam ke vidime
Цитат: NUME на 15 Јуни 2011, 22:30:20 pmznaci dobro slusam samo druga lokacija Ќе се светиш ли ?
znaci dobro slusam samo druga lokacija
А ќе почнат пак од почеток со трките?И дај нека стават друг човек да ги стартува, тој како што ги пушташе така у втора светска авионите не полетувале 1 секунда на линија и ајдее ни збрчел ни ништо возиии. Имаше време ја не знам кај се брзаше човекот. Девојките на draginfo видеата ем убави се ем полека им даваат време да пуштат ланч контрол
Додека не видам слика од моторот на civic-от, не ми се верува дека има k20*
Да не е B20 блок и B16 глава, зашто мислам дека неможе комбинација на K со B серија. Али како и да е секоја чест за трудот
Zarem ima nekoj kopac sto povtorno ke se iseljaci da otide, pa uste i da plati?!?! Utre ke odam i licno ke gi iznajmam dvata aparati za merenje vreme sto se vo MKD i ke si gi cuvam doma, pa neka dojde nekoj od organizatorite licno da im gi iznajmam! Plativ za da mi ja pustat kolata sama zosto nemala par?!? I uste mi ja nema vo noviot spisok, lelelel mnogu sum lut sega!!!
Цитат: Bad-Gamer на 19 Јуни 2011, 00:23:09 amZarem ima nekoj kopac sto povtorno ke se iseljaci da otide, pa uste i da plati?!?! Utre ke odam i licno ke gi iznajmam dvata aparati za merenje vreme sto se vo MKD i ke si gi cuvam doma, pa neka dojde nekoj od organizatorite licno da im gi iznajmam! Plativ za da mi ja pustat kolata sama zosto nemala par?!? I uste mi ja nema vo noviot spisok, lelelel mnogu sum lut sega!!! Со душа те чекав и ти ја испофалиф колата пред другарче... И сам тргна...