Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
уште еден шпанецсупер ти е аутото,поготово со сите додатни модификации,со арно да си го возиш
Поздрав до сеат-аши
lelel kolku e ekstra !!!imam nekolku prasanja do tebebojata koja e koja nijansa?candy white,dimond white,alpine white ili nekoja druga izduvot od kade go zema ,i koja cena ? bi zel i ja vakov za kaj mene )prekrasno auto! odlicno go sreduvas
ahlele kako be neznaes sto boja e ccc ne pisuva negde niz kolata daj najdi i za mene eden
ајде ајде убаво количе .. баш да видиме тие 18ки како стојат ... не ти прават проблем толкави гуми?
Цитат: Dzo на 02 Мај 2012, 22:27:14 pmајде ајде убаво количе .. баш да видиме тие 18ки како стојат ... не ти прават проблем толкави гуми?перверзии се.. праеа малце проблем али фенот играше
Цитат: Cranium на 02 Мај 2012, 22:31:42 pmЦитат: Dzo на 02 Мај 2012, 22:27:14 pmајде ајде убаво количе .. баш да видиме тие 18ки како стојат ... не ти прават проблем толкави гуми?перверзии се.. праеа малце проблем али фенот играше ја спушти или стандард? гума требаше 215.35
е да .. затоа возам некој компромис 17ки уште сликици стави да се надополни и то!