Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Realno vo makedonia nema istjunirana kola 500 ili poveke konja barem ne so tapija od dino...Evo to e okolu 450 konja a subaruto ne vozi soodveten prenos vo momentov za da ja izmeram.A vreminjata ne se reper na kolku konji ima edna kola zasto igraat i drugi milion raboti
Цитат: SubaruSti на 09 Август 2013, 23:11:57 pmRealno vo makedonia nema istjunirana kola 500 ili poveke konja barem ne so tapija od dino...Evo to e okolu 450 konja a subaruto ne vozi soodveten prenos vo momentov za da ja izmeram.A vreminjata ne se reper na kolku konji ima edna kola zasto igraat i drugi milion raboti Не биди сигурен
Sve ke izede bitalskio Charger.421 KS bez blower/supercharger.
Suprata може да биде конкуренција исто
Цитат: nikolaben на 09 Август 2013, 23:48:42 pmЦитат: SubaruSti на 09 Август 2013, 23:11:57 pmRealno vo makedonia nema istjunirana kola 500 ili poveke konja barem ne so tapija od dino...Evo to e okolu 450 konja a subaruto ne vozi soodveten prenos vo momentov za da ja izmeram.A vreminjata ne se reper na kolku konji ima edna kola zasto igraat i drugi milion raboti Не биди сигурен E daj molim te prosvetli me koi se tie koli???
Се очекува да:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Разбирам дека си horny, ама почекај.