Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Е па така е кога “аккнк“ не знааљт да организираат еден настанПоследно убаво нешто им пеше драгстерот пред 3-4 години
Цитат: JoveVW на 10 Мај 2011, 23:31:41 pmЕ па така е кога “аккнк“ не знааљт да организираат еден настанПоследно убаво нешто им пеше драгстерот пред 3-4 години Па тој е единствен драгстер професионално огранизиран можеш и сам да видиш колку се сериозни другите што пробуваат и ако си поупатен убаво пишуваше на нивниот форум дека нема да биде дозволено возење со градски коли.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Mato_Zlato на 09 Мај 2011, 17:27:06 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Vo zivo bojava e nekako potemna i poubava otkolku na slika.
Еднаш еден копук со цакца Астра ГСИ ми ја згазна кондурата и ми ја одлепи од ѓонот. Среќа што носам еден број поголеми кондури иначе отидоа прстите. Од тогаш ги замразив Астрите ама брзо ми мина. Не се може против вакво ауто
Цитат: Falanga на 19 Мај 2011, 11:11:54 amЕднаш еден копук со цакца Астра ГСИ ми ја згазна кондурата и ми ја одлепи од ѓонот. Среќа што носам еден број поголеми кондури иначе отидоа прстите. Од тогаш ги замразив Астрите ама брзо ми мина. Не се може против вакво аутоЗвер !
Цитат: Falanga на 19 Мај 2011, 11:11:54 amЕднаш еден копук со цакца Астра ГСИ ми ја згазна кондурата и ми ја одлепи од ѓонот. Среќа што носам еден број поголеми кондури иначе отидоа прстите. Од тогаш ги замразив Астрите ама брзо ми мина. Не се може против вакво аутохихихиихихЧовекот ради сигурност си носи од 1 до 2 броја поголеми!!Звер !
Цитат: RikiRulz на 19 Мај 2011, 12:27:45 pmЦитат: Falanga на 19 Мај 2011, 11:11:54 amЕднаш еден копук со цакца Астра ГСИ ми ја згазна кондурата и ми ја одлепи од ѓонот. Среќа што носам еден број поголеми кондури иначе отидоа прстите. Од тогаш ги замразив Астрите ама брзо ми мина. Не се може против вакво аутоЗвер ! Ааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D