Автор Тема: Mercedes B180cdi w245  (Прочитано 2877 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Редовен
  • Пораки: 2781
  • Слобода или смрт
Одг: Mercedes B180cdi w245
« Одговори #90 на: денес во 14:15:17 »
Инжињерот во мерцедес што го смислил системот е глуп. Германецот што ја купил и ја возел 10 години со дпф е глуп. Судијката што ја купила и ја возела 10 години со дпф е глупа.
И доаѓа Влатче најпаметен после 20 години со решението да го извади дпфот. Мислам ќе ја сфатите иронијата нели.
Но не е крив сопствениот кусоглед туку тоа што некој не му оставил како беше 200-300к евра.

Бугарче, сам си си напишал во постот.

Влатче ја купува колата после 20 години. Може не е најпаметен од сите што си ги набројал, ама ја купува најизвозена/истрошена од сите што си ги набројал.
А ДПФ како систем си има свои предности и маани, некогаш мааните се поголеми од „придобивките“. Исто како што е тебе продадено газето за бугарски пасош.

Пак ќе кажам кусогледот е лоша работа. Ако толку те интересира барем информирај се на кој начин сум ги добил бугарските документи и научи што значи натурализација после период на живеење во една држава и инвестиција на одредена сума во истата.

Отсутен Jimny

• Редовен
  • Пораки: 2227
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #91 на: денес во 14:43:40 »
Чим е од судијка купено......во негова полза оди и да утре ете биде без дпф , кадија те тужикадија те суди аутичето у 3та гас до даске нека чурлија.Владче љуби брат овие екологисти нека водат политики и чист воздух , ја знам дека ти електирчно не возиш додека снага те држи живео дизел.Не сумњам дека си ти јако прангијал околу испеглувањето со ценава.,,

Нели само БС95, што сеа само дизел?  ;D
Ова за влатче дизелчето е мерцедесот баш е кул количе он не е по бс 95

Бладче со здравје да се вози  нека чарлија

Присутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5691
« Одговори #92 на: денес во 17:29:28 »
Pa ti bugarski pasosh si imal ?
Si gi predal do 3to koleno tvoite deka se bugari za da zemes pasosh ? Ziti majka te molam nemoj da mi dremes vo temava povekje od takvi kako tebe korozija kje mi fatat pragcinjata. Nemoooj ne mi pisuvaj povekje zaobikolime odi pisuj kaj nekoj so pocinkuvana karoserija.
Eve za ova se trgnav od forum za jadenje gomna od seljacaana. Ama si vikam aj ima fer decki kje se vratam ama dzabe. Od vakvi seratori forumov ide u pogresna nasoka i tone.
Kje gi zamolam od administracija unazad 2 strani da se zabrise sto treba ili skroz izbrisete temava i da si brkame patot na drugo mesto. Dadov vtora sansa ama dzabe izgleda.

Отсутен balanar

• Редовен
  • Пораки: 2263
« Одговори #93 на: денес во 17:37:56 »
Немој вака, он е натурализирано татарче што имал инвестирано во Булгаристан.