Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
А да ми донирате по 1000 евра за друга кола, нема да е лошо нели?Или по 5000 евра, па да земам кола од салон, чисто да избегнам евентуално проблеми со друга половна кола.Мислев дека CarClub е за помош/идеи/совети, не за паламудење кој и како ја одржува колата и дали има исплатливост во одржувањето на таа кола.Ако не ви се чита како се „мачам“ - одминете ја темава, наједноставно е. Изгледа јас сум будала што воопшто прашувам тука. Пиши си одвреме на време по некој апдејт и накриви капата, гледам дека сите возите најисправни автомобили судејќи по вашите теми.Како за туѓи есапи, има одредени сезнајковци у пичку матер. Страшна работа.
Aj da ne bidam bezobrazen ama kako so go dupite gazdava na temava vas duplo da vi se vrati
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бидејќи се закануваш во приватни пораки и релативизираш организиран криминал и шверц. Нека те има јавно. Не ми е срам. Срамота едвај полнолетно дете да се бави со криминал. Срамота што го штитиш.