Автор Тема: Opel и неговите модели  (Прочитано 673321 пати)

Отсутен Stratro

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 22223
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5190 на: 30 Септември 2021, 14:07:49 pm »


Југословенски Оливер.

Отсутен Tischläufer

 • Le Diesel
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 33949
 • Таков е животот... јебига
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5191 на: 30 Септември 2021, 17:41:27 pm »
Кадет како мојот.

Отсутен DarthJe5us

 • Авиону, сломићу ти крила..
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 20080
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5192 на: 30 Септември 2021, 17:44:33 pm »
Кога ќе го средиш?

Отсутен Tischläufer

 • Le Diesel
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 33949
 • Таков е животот... јебига
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5193 на: 30 Септември 2021, 17:46:59 pm »
Кога ќе го средиш?
Јас нема да можам ама го поклонувам на некој што сака да го среди. Нај сериозно.

Отсутен DarthJe5us

 • Авиону, сломићу ти крила..
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 20080
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5194 на: 30 Септември 2021, 17:49:45 pm »
Примамлив предлог :)

Отсутен osmica8

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 11715
 • Архитект
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5195 на: 30 Септември 2021, 19:05:04 pm »
Од тој кадет само стаклата можат да се искористат.
Затоа што само тоа не е рѓосано.

Отсутен DarthJe5us

 • Авиону, сломићу ти крила..
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 20080
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5196 на: 30 Септември 2021, 19:17:18 pm »
Од тој кадет само стаклата можат да се искористат.
Затоа што само тоа не е рѓосано.

Како секој Опел :D

Отсутен Stratro

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 22223
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5197 на: 30 Септември 2021, 21:52:57 pm »

Отсутен osmica8

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 11715
 • Архитект
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5198 на: 01 Октомври 2021, 21:38:18 pm »
Од тој кадет само стаклата можат да се искористат.
Затоа што само тоа не е рѓосано.

Како секој Опел :D

Не.
Конкретно за неговиот.
Го имам видено детално пред 8 години. Тогаш имаше дупки во патосот и што уште не..
Од тогаш дреми така на тротоар. Сигурно не се поправил сам од себе.

Отсутен Tischläufer

 • Le Diesel
 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 33949
 • Таков е животот... јебига
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5199 на: 02 Октомври 2021, 09:57:01 am »
Моторот е коска, како и кај секој Опел

Отсутен Mikius

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 10140
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5200 на: 03 Октомври 2021, 10:25:23 am »

Отсутен Stratro

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 22223
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5201 на: 03 Октомври 2021, 12:07:30 pm »
Разбрав само "Љ'Опел жи-ти."

Отсутен Mikius

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 10140
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5202 на: 03 Октомври 2021, 12:22:33 pm »
Разбрав само "Љ'Опел жи-ти."
Најбитно, типот од Брера се префрлил на Опел ГТ, па  малку правеа комедии како америте штеделе, произведени само 7.500 примероци, па муабети дека недостасуваат овакви спортски количиња за сметка на сувовите...

Отсутен Stratro

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 22223
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5203 на: 18 Октомври 2021, 12:30:02 pm »

Отсутен Mikius

 • Легенда
 • *****
 • Пораки: 10140
Одг: Opel и неговите модели
« Одговори #5204 на: 18 Октомври 2021, 22:34:15 pm »
Опелиште :)