Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
И е многу по досадно од ова на пример:[youtucbe]http://www.youtube.com/watch?v=F8_3XKlFtQM[/youtube]
Цитат: nikolaben на 27 Април 2013, 13:03:48 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R.I.P Ja kupil otkako procital na forumov deka bila zabavna vo krivini ....i deka brza voznja na pravec ustvari e za mali deca i nije to to.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)R.I.P
она мустангон е цена у америка и не верувам дека е со некој јак моторстратро ако тојотата ја рачунаш 30ки американските срања рачунај ги по македонска цена а не по америчка
Za vo EU kolite se sigurno do 30-40% poskapi od onie sto se prodavaat vo USA. EU bogati se imaat cash. A i za tuka isto posto i nie pretendirame da ja stigneme EU so nasive ceni.
Ne...ali Corvette C6 so 6.3 lit n/a V8 i nad 400 KS e 15.000 - 20.000 EUR vo Germanija.Speed?Fun factor?Phah!
Цитат: Stratro на 29 Април 2013, 11:46:49 amNe...ali Corvette C6 so 6.3 lit n/a V8 i nad 400 KS e 15.000 - 20.000 EUR vo Germanija.Speed?Fun factor?Phah!Ѓаол ипол! За тие пари имаш учество за GT86.