@Принц Ти благодарам многу на комплиментот инаку за воланот малце што е оштетен стварно незнам каде и или како сам да го направам ако случајно знаеш некој што репарира вакви работи би било супер доколку споделиш со мене.
@Diesel Да, отпосле сватив на што мислеше и се извинив поради погоре напишаното од моја страна. За другото буквално све си во право и за дрвото не изгледа баш убаво, но на негово место не би знаел што да ставам доколку го тргнам. За последното што го кажа све се согласувам и за комфорт и за економија, но за изглед мислам дека со овие 17-ки изгледа многу поубаво.
@Mikius Јас повторно ти се извинувам, моја е грешката дефинитивно. Би било супер доколку имаш слики и би сакал да ми пратиш, од југото што го имаш постирано бидејќи побарав во темата мое прво возило, но неможев никако да го најдам. Дедо ми имаше југо исто така средено и пицнато и би сакал да ги споредам. Ти благодарам!
@head Да летово бев на одмор во Лефкада и преубаво си поминав. Искрено на отворено со клима пуштена константно, со брзина просечна негде ~120 км на час ми имаше потрошено негде околу 6.5-7 литра што за таа година на кола и мотор ме изненади позитивно од потрошњата. Можно е понатаму да ставам плин, но во блиска иднина најверојатно не. Поздрав!