Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
транслејт фор ми плиз ?
Аман бе? 1600 hours worked на сума од 10k?Би го купил, ама сите ќе ми доаѓаат со барање за $5-10 на саат?
Одамна не сум во тек... Како оди со категориите - дали е стриктно врзан со нешто, на пример: web design, WordPress итн?Или пак нема врска тоа во која категорија ќе учествуваш со проценки отпосле?Попрецизно: ако ти е профилот со наслов графички дизајнер, дали можам да одам на проекти во WordPress?
и кога ќе ти го затворат за недела дена акаунтот, а си фукнал 2000 евра
Цитат: loopz на 18 Декември 2019, 21:51:12 pmОдамна не сум во тек... Како оди со категориите - дали е стриктно врзан со нешто, на пример: web design, WordPress итн?Или пак нема врска тоа во која категорија ќе учествуваш со проценки отпосле?Попрецизно: ако ти е профилот со наслов графички дизајнер, дали можам да одам на проекти во WordPress?Категориите се едитуваат, описот се едитува, името исто, сликата исто. Единствено нешто е да побараат видео кол ако има нњкоја пријава од некого ама тоа ми е мене завршена работа пошто ми е верифициран профилот и има verified badge што дава уште поголема сигурност на потенцијалните клиенти.