Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Го обожавам Bravo- во. Прекрасно ми е. Имав и нарачано 1.4 t-jet 150 Sport ама...
Цитат: S16 на 19 Ноември 2011, 19:52:40 pmГо обожавам Bravo- во. Прекрасно ми е. Имав и нарачано 1.4 t-jet 150 Sport ама... Немало ич да згрешиш на моменти се каам што не е турбо но тоа и тоа ми останува да го гледам и уживам.
Едно од најличните коли во класата - топ количе, само да беше со појак мотор и ќе беше 10ка. Истиот мотор го имам во Пунто, за снагата е супер
убо аутце борче ачи како кажа уште недај боже да ти се расипе на 70.000 хахахаахахх
top kola. ova ke bide mojata sledna investicija samo turbo varijanta Dynamic oprema ima?
Многу е убаво, а и бојава како го личи, само едно бандажче му фали и супер е!
Честитки за колата, уште многу безгрижни километри !!!!Браво отсекогаш ми имало многу убава линија, поготово задниот ден.
Добро дојде на Карклуб:)Од сите Фиати Бравово ми има на на линија секогаш паѓа на око.
Цитат: bokicivic на 19 Ноември 2011, 17:48:30 pmДобро дојде на Карклуб:)Од сите Фиати Бравово ми има на на линија секогаш паѓа на око. Па да ти казам искрено бев со салон за МиТо и ке го земав бравото...што знаци ми падна во очи
Цитат: Borce-Fiat на 20 Ноември 2011, 01:58:02 amЦитат: bokicivic на 19 Ноември 2011, 17:48:30 pmДобро дојде на Карклуб:)Од сите Фиати Бравово ми има на на линија секогаш паѓа на око. Па да ти казам искрено бев со салон за МиТо и ке го земав бравото...што знаци ми падна во очи Не си згрешил воопшто:)