Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bravo на 31 Јули 2019, 14:42:56 pm7000 евра???Стави 4500 макс ако сакаш да ја продадеш. Мене и 4500 ми се чини многу, ама ај...
7000 евра???Стави 4500 макс ако сакаш да ја продадеш.
Ne decki aj vaka sala nastrana. Da receme ako Kiava e osigurana full kasko bez fransiza, i se sluci steta totalka otide ili eve ja ukradat kolku kes realno bi isplatilo kaskoto? @kalimero
На форумов вегетирааат чудни ликови. Овој се налути затоа што му рекоа дека ја прецени кијата (до душа сите ние го напнавме јако) и не се логираше повеќе. Карпатиан се налутен затоа што му беше речено дека најубавото и најздраво бенве на сфетот старо 16 години има дефект на мењачот и не се логираше повеќе. Па пички ли сме или луѓе мајке му, мора ли се нашето да е најубаво и да не можеме да истрпиме критика или шала на наша сметка. Еве ќе речам милентие не знае да вози (навистина не знае) па нема да се изгаси од форум... Еден форум у мк е и тука не можеме да се разбереме ебаве комуњара (дихтунг). Sent from my VTR-L29 using Tapatalk