Автор Тема: Продавам Citroen C5 2.0 136кс фул опрема 126000км нов плин под гаранција и гуми  (Прочитано 25650 пати)

Отсутен xenon

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2

Отсутен deksa

• Редовен
  • Пораки: 1032
4000e е цената, колата си вреди, кој ја видел од форумов знае.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Продавачот пријавува пораки што не му се допаѓаат во неговата тема. Ако сте заинтересирани за колата пишете му ПП или има број јавете му се :)

Повеќе од година дена ја продава човекот колата, не мора и ние да го нервираме.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6737
  • Бенве сие бенве
Декса, не е поврзано со продажбата ама ме интересира да не отварам тема за хидроулика се мења ли уљево што е на амортизерите по одредена километража или е лајфтајм?

Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
Декса еден пријателски совет друже немој да ме сватиш погрешно. Давај ја пошто зошто колава глеаш дека не иде тргни ја од глава колку време ја држиш толку повеќе губиш. Не биди упорен со ценава глеаш дека не бива , ако дојде некој и понуди кеш исценкај се за некое евро погоре и ајт сиктер. Верувај голем товар ќе ти падне од раменици
Се надевам дека постов го свати добронамерно

Отсутен ogledalo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 615
Znaci, covekot ja ima oglaseno kolata poveke od godina dena I ne ja dal, ovde pamet ke mu solime posto-zasto?
Se nadevam deka ja ima na pazar3 ili reklama5, posto ovde nema teorija da ja prodade.

Moe mislenje, nekogas I jas igram na ovoj nacin. Pustam oglas za nesto sto znam deka vredi, poskapo od ostatokot oglasi. Znam deka nema brzo I lesno da se prodade, a I ne mi se brza voopsto. Potpolno e funkcionalno I ispravno cudoto sto go davam I ako go prodadam ke zemam nesto bolje, ako ne ke si go sluzam. Obicno za sekoja roba ima kupec, samo prasanje na vreme i sreka e da se najde.

Veruvam deka Citroenov e top I zatoa ne spusta cena. Ako nesto zaebava, ima problem siguren sum deka ke saka da se oslozbodi sto pobrzo I posto-zasto.

Eve eden prijatelski sovet od mene. Brisi oglasot od ovde, idi samo na pazar3/reklama5.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13913
Глупаво е темата да се злоупотребува на ваков начин. Многу скапо ја даваш, затоа не ја даваш дрн дрн дрн.

Што ќе биде ако секоја тема што се постира на форумов да почнеме со муабети на пазар.

Се чудиме после зошто е она "cena? inbox" токму зарди вакви работи.

Мој совет е темата да се очисти од сите коментари и/или да се затвори.

Декса терај си работа на Reklama5/Pazar3, некоја FB група и готово. Излишно е овде темата да е само за безпотребно препуцавање и вреѓање меѓу сите.

Балкански менталитет човече.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
Јас не гледам што е глупаво во коментарите, зарем форум не е за дискусија, совети итн.Сега кој како ги сфаќа работите ама генерално овде злонамерни коментари немаше туку најдобронамерни совети, инаку нормално е дека секој ќе се ја цени колата и ќе си бара колку што мисли.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6737
  • Бенве сие бенве
Ако треба да ја продадеш за да купиш крш и пак пари да лупаш не ти се исплати. Ако е исправна вози ја, и искрши ја ти отколку да ја дадеш некому поклон. Ако има некоја маана само трампа со доплата, и пак ќе земеш крш, тоа е тој магичен круг

Испратено од мојот прекрасен мобилен користејќи Тапаток

Отсутен deksa

• Редовен
  • Пораки: 1032
3500е може замена за нешто поефтино, понуди во инбокс или на 070397482

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

« Последно менување: 20 Јуни 2019, 08:06:22 am deksa »