Оффф... Уште една ли ваква... Леле луѓе, што напраивме...
Се’ додека е едното или другото, немам ништо против... Од необјасниви причини, секогаш сум преферирал јапонски автомобили, и имам максимална почит за нив.
Возам Мицубиши, и го обожавам... Возев Интегра и ја обожавав и нејзе... Кога го зимав Лансерот, главна дилема беше дали да се доплаќа уште солидна сума, за Civic седан, не беше друго во игра... Мислам дека безрезервно ги обожавам двете марки, иако и едните и другите, ме имаат разочарано со некои потези у задно време. Али јеби га, се мењаат времињата.
Од другите јапанци, високо ми котираат Субару, негде према средината ми се Сузуки и Мазда, а при крајот ми се Лексус, Нисан, Тојота и Даихатсу.
@Deni: за „еко-настроените“ автомобилисти, Мицубиши нуди комплетно функционален електромобил. Никогаш не би го купил, а рака на срце, никогаш не би купил ни хибрид, бар додека не го направат ко што треба, ама факт е дека постои. Ѕврцни им ти сеа, ден е кај нив, ќе ги фатиш на пауза за ручек (ако воопшто постои такво нешто таму
)
@djidji: Би рекол дека CRV e повеќе во класа со Outlander отколку што е со АЅХ, а од тие две, со оглед на тоа што ги имам возено и двете, би идел на Outlander.