Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
кој не паркирал Астра ГТЦ у рикверц, не знае што е мака ...
Цитат: Tommy на 28 Декември 2011, 13:54:12 pmкој не паркирал Астра ГТЦ у рикверц, не знае што е мака ... Се е ствар на осет. Отвори ги ушите и со осети го моментот кога ке се лупнеш
најдобар паркинг сензор http://www.youtube.com/watch?v=R7VXlAFhRTI&feature=share
За клабери секогаш имало попуст,повели дојди посети не, разгледај ,има избор...Поздрав[/Цитат: DOG SECURITY на 21 Јануари 2012, 23:22:21 pmЗа клабери секогаш имало попуст,повели дојди посети не, разгледај ,има избор...Поздрав Prasanje za dog security... Vozam opel vectra 2006 godina karavan, imam fabricki parking senzori, predni i zadni. Pred nekolku nedeli mi rikna desniot-zaden parking senzor... Mora li da go zamenam so original senzor koj sto treba da go naracuvam ili se resava toa i kaj vas so druga marka na senor?
За клабери секогаш имало попуст,повели дојди посети не, разгледај ,има избор...Поздрав
Јас имам проблем со дисплејот, дали може само тој да се смени(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)