Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Гледам ПСС со секоја регистрација нудат бесплатен редовен сервис (уље, филтри) некој менувал таму и како е задоволен?Претпоставувам само им носиш уље и филтри или?Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Decki zdravo, da preporacate nekoj dobar majstor za chevrolet spark imam problem so obrtaite. Motorot raboti neramno vo ler. Vo automakedonija ja odnesov ama ne mi go resija problemot demek klapnata ja steluvale kompjuterski ama nisto.
Цитат: martin_golf5 на 04 Јули 2017, 12:41:51 pmDecki zdravo, da preporacate nekoj dobar majstor za chevrolet spark imam problem so obrtaite. Motorot raboti neramno vo ler. Vo automakedonija ja odnesov ama ne mi go resija problemot demek klapnata ja steluvale kompjuterski ama nisto.Кој спарк? Aко е ваков, клапната НЕ се штелува. Има моторче за лер гас кое може да е прлјаво или расипано. Дали е колата на плин? Ако е, тогаш може и сондата да е во дефект.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)