Автор Тема: Продавам кинеско скутерче 125цц (малце оштетено)  (Прочитано 1936 пати)

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
Продавам кинез, марка xingyue 125цц. Јас го возев неполни 2 сезони и бев тотално изненаден од него, заради сите тие приказни за кинеските скутерчиња дека се расипувале и слично.. Додека го возев машината беше во одлична состојба, само сајла за гас 2 пати сменив и уље(елф). Одлично влече, многу е стартно а крајна му е околу 100км/ч и со двајца и сам :). Удрено е само напред и набиена е вилушката, пукнати се пластиките и седиштето но се средуваат. Набавив цела вилушка со амортизери, тркало и рачки но остана така, изгубив желба да го правам. Стоено е веке 8 месеци. Колку толку се гледа на сликите во каква состојба е сега.

Цена 8000 денари комплет

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
pp

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
А јас 6 месеци се мислам дали да го објавам на продажба..  :)

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
pisi de broj da ne gi prakam gulabive

Отсутен aleksandar_bt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 340
Што бидна се продаде или? Ако е сеуште на продажба пиши пп.

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
Може ли да се вози со В категорија ова?????

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Веројатно не, пошто е 125 цц. Колку што знам треба да се полага А категорија за мотори со зафатнина над 50 цц.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Бидејки праам еден проект... имам 50 кубика веспа, а ми треба машина... или по нашки донор за да напраам нешто интересно....

Кажи ми моторот горе под седиште дали се држи на рамот, или е само доле на и со буфер гума...

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6216
Рики еден држач има само и е над моторот

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ништо не ми одговара...

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
Одг: Продавам кинеско скутерче 125цц (малце оштетено)
« Одговори #10 на: 22 Април 2014, 00:50:34 am »
Bump!!
Нова цена 7500 хитно!!  :)